Ce decizie a luat fiul lui Leonard Doroftei?! Milionarul nu a stat deloc pe gânduri

Adrian Doroftei, fiul milionar al celebrului pugilist Leonard Doroftei, a luat o decizie incredibilă după ce a reușit să devină milionar la doar 25 de ani. Deși a avut succes în afaceri imobiliare în Canada, tânărul antreprenor a dezvăluit că a preferat să rămână alături de părinții săi și să adere la un stil de viață simplu și echilibrat.

Cine este Adrian Doroftei
Absolvent al Facultății de Drept, Adrian Doroftei a făcut primii pași în lumea afacerilor imobiliare în 2016, în timpul studiilor sale. Primul său job în Canada a fost în Resurse Umane, oferindu-i o perspectivă asupra mediului corporatist. Experiența în această companie aeriană i-a consolidat convingerea că vrea să fie propriul său șef, să fie independent și să lucreze pentru propriile sale obiective.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream.

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă.

Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi și nu simt nevoia de a petrece și a ieși la club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta și-a propus. Fratele meu vrea să devină inginer de rețea”, a declarat Adrian Doroftei, citat de bzi.

Adrian Doroftei este o persoană modestă
Deși ar fi putut alege luxul și extravaganta, tânărul milionar a ales să rămână modest. În loc să-și cumpere o mașină scumpă, Adrian a reflectat la faptul că există oameni în țara sa natală care abia își permit să mănânce, făcându-l să renunțe la dorința sa inițială. „Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi și nu simt nevoia de a petrece și a ieși la club.”

Adrian Doroftei și-a îndreptat atenția spre investiții inteligente, inclusiv la bursă, ceea ce i-a oferit o bază financiară solidă. În ciuda succesului său financiar, a ales să trăiască alături de familia sa și să își continue drumul în lumea imobiliară cu determinare și responsabilitate.

Această decizie a tânărului antreprenor nu numai că arată maturitate financiară, ci și un respect puternic pentru valorile simple și pentru nevoile celor din jur. Într-un peisaj în care mulți aleg luxul, Adrian Doroftei reprezintă un exemplu de modestie și prioritizare a lucrurilor esențiale în viață.

DISTRIBUIE PE: