Ce avere are Iancu de la Survivor România! Războinicul are o super vilă și o stână cu sute de oi. Uite cum arata

Iancu Sterp poate fi considerat, și fără exagerare, unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România în aceste momente.

În luna în care a concurat, războinicul a fost decisiv pe traseu pentru echipa lui, astfel că, acum, mulți îl consideră un potențial câștigător al marelui premiu.

Iancu Sterp stă bine și la capitolul popularitate, mai ales după mesajul dat fanilor înainte de a pleca în Republica Dominicană. ”O să dau ce e mai bun din mine. O să lupt ca să îmi demonstrez că locul meu e acolo.

Nu cred că o să mă accidentez, pentru că mă știu pe mine, sunt puternic. O să am nevoie însă de un strop de noroc, să nu-mi pierd răbdarea.

Votați-mă dacă vreți să rămân acolo cât mai mult”, le-a transmis războinicul celor care îl apreciază, iar, în clipa de față, de demonstrează pe probe că a vorbit serios și s-a dus acolo cu gândul de a fi cel mai bun

Pe de altă parte au fost multe voci care au spus că Iancu s-a dus la Survivor România doar pentru a pune mâna pe banii de pe premiu.

”Acesta este adevăratul lui motiv, nu să își arate abilitățile pe trasee. Ce spune el e praf în ochi”, au scris persoanele care nu cred în fostul concurent de la Puterea dragostei.

Totuși, vorbele acestea nu par a sta deloc în picioare, fiindcă, în România, Iancu Sterp are o avere de milioane!

La fel ca și fratele lui Culiță, războinicul a îmbrățișat cariera de interpret de muzică populară, din care se câștigă foarte mulți bani. În plus, familia lui este extrem de bogată în satul Tuștea, nu departe de orașul Hațeg.

Casa familiei Sterp este indiscutabil în centrul atenției, mai ales că pe peretele exterior al vilei tronează o imagine în mărime naturală cu Culiță și cu Iancu, îmbrăcați ca niște ciobani care au grijă de turma lor!

Vila, aflată în grija mamei, este o clădire impunătoare, construită în stilul unei pensiuni de munte, cu etaj, cu mult lemn și câteva corpuri distincte, care închis o grădină cu flori și pomi fructiferi. Mai mult, familia Sterp deține și o stână importantă cu peste 800 de oi și 30 de vaci, de unde se câștigă sume enorme.

”Este cea mai înstărită familie din zonă, dar și cea mai muncitoare”, au spus localnicii. scrie rol.ro

DISTRIBUIE PE: