Ce a postat mama Luizei Melencu în spațiul public cu puțin timp în urmă

Deși procurorul-șef tocmai a susținut o conferință de presă în care a susținut că nu există probe care să susțină că cele două fete sunt moarte, părinții tinerelor par să-și fi pierdut orice urmă de speranță. Cu puțin timp în urmă, mama Luizei Melencu, a postat un mesaj surprinzător în mediul online.

Ce a postat mama Luizei Melencu în spațiul public

După luni întregi de agonie, mama primei tinere răpite a capitulat în fața ideii de a-și mai vedea fiica în viață. Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a postat în mediul online o fotografie-doliu la adresa fiicei sale.

Femeia și-a pierdut speranța că după patru luni fiica ei ar mai fi în viață și ar putea fi găsită, mai cu seamă că Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o. După cum era de așteptat, mesajele de condoleanțe au curs pe pagina de Facebook a femeii.

Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie

Amintim că Luiza Melencu (18) a fost dispărută pe 14 aprilie 2019. Monica Melencu a declarat că poliștii n-au crezut-o când i-a declarat dispariția. “În timp ce noi, familia, eram testați la detectorul de minciuni, adevărații criminali erau liberi. Ne-au întrebat dacă nu cumva ascundem faptul că Luiza ne-a sunat și ne-a spus că e plecată. Le-am spus că nu am luat legătura cu ea”, a menționat mama tinerei.

DISTRIBUIE PE: