CE A FĂCUT BIANCA DRĂGUȘANU, DUPĂ CE ALEX BODI A DESFIGURAT-O, DIN NOU, ÎN BĂTAIE. FOTO

Un nou episod scandalos zguduie showbizul românesc! Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie, la propriu, de Alex Bodi.

La doar câteva ore de la incidentul șocant, blondina a petrecut ceva timp împreună cu fetița ei, Sofia și a încercat să se comporte normal, astfel încât micuța să nu simtă suferința.

La doar câteva ore după ce Alex Bodi a desfigurat-o, din nou, în bătaie, Bianca Drăgușanu a petrecut clipe frumoase alături de fetița ei, Sofia.

Cele două au mers în mai multe magazine de haine, spre bucuria celei mici, care s-a dovedit a fi extrem de încântată, în ciuda stării în care se afla vedeta.

Cu toate că avea ochii învinețiți și de-abia se mai putea ține pe picioare,

Bianca Drăgușanu i-a făcut toate poftele fiicei sale, despre care spune că trebuie să simtă mereu că are o mamă fericită.

Bianca Drăgușanu vrea să vorbească despre episodul șocant prin care a trecut

Mai mult, pe contul său de Instagram, Bianca Drăgușanu a postat mai multe story-uri în care le-a povestit fanilor săi că va da cărțile pe față și va povesti absolut tot ce s-a întâmplat în viața ei, făcând referire, desigur,

la relația cu Alex Bodi. Nu se știe încă dacă afaceristul din Mediaș a lovit-o în mod agresiv și după ce Bianca a postat story-urile respective,

căci cu doar câteva ore mai târziu, fotoreporterii CANCAN.RO au surprins-o pe vedetă într-o stare extrem de proastă.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos,

pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată.

Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape!” a spus Bianca Drăgușanu, despre cele întâmplate în viața ei. scrie cancan.ro

DISTRIBUIE PE: