Cazul Caracal. Alexandru Cumpănaşu, ameninţat cu moartea. “Voi face plângere penală”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata răpită şi ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă, a declarat că va continua toate demersurile pentru a-i prinde pe vinovaţi, chiar dacă a primit ameninţări cu moartea.

Alexandru Cumpănaşu este foarte sigur că Gheorghe Dincă a avut complici în toată nebunia creată şi nu se va opri până

nu-i va scoate pe toţi cei vinovaţi la lumină. Acesta a declarat că luni va demara procedurile de contraexpertiză şi va trimite

oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă, la un laborator specializat din străinătate.

Am primit amenințări de toate felurile. S-au folosit mijloace de intimidare la adresa mea și a familiei. În acest moment, cred că se lucrează la cedarea mea psihică sub cu tot felul de mesaje.

Eu voi face plângere penală împotriva acestor oameni. Sunt și elucubrații de genul că eu mă folosesc de această dramă ca să candidez la președinție. Am obosit să tot neg această chestiune.

Nu am cuvinte, nici nu știu să ce să mai spun. Este o campanie furibundă la adresa mea din partea acestui sistem odios pe care l-am întors cu fundul în sus. Eu nu mi-am asumat aceste lucruri,

aceste amenințări, pentru că nu candidez la nimic. Eu mi-am asumat o luptă împotriva acestui sistem, nu ca să candidez împotriva lui Iohannis, Barna, Dăncilă sau cine dracului o mai candida.

Eu nu mai pot să am grijă de familia mea și îmi reproșez acest lucru, am petrecut două ore cu ei în ultimele zile,

dar nu voi ceda sub nicio formă în fața acestor presiuni” , a spus Alexandru Cumpănașu, la România TV.

DISTRIBUIE PE: