Caz înduioșător! Asistent SMURD pe elicopter, chemat să își salveze propriul copil

Caz incredibil în județul Timiș, unde un asistent SMURD pe elicopter a fost chemat să își salveze propriul copil.

Când au înțeles ce se întâmplă de fapt, martorii nu și-au mai putut stăpâni lacrimile. Bărbatul a dat dovadă de o tărie de caracter fenomenală când a trebuit să își preia copilul rănit într-un accident de mașină pentru a-l duce de urgență la spital.

Caz înduioșător! Asistent SMURD pe elicopter, chemat să își salveze propriul copil

La prima oră a zilei a fost chemată o ambulanță în localitatea Fardea, la doar câțiva kilometri de Lugoj, unde avusese loc un accident. Un autoturism a lovit un copil de numai 4 ani care se plimba cu bicilceta.

Copilul se afla în vacanță la bunici și scăpase nesupravegheat pe raza localității, unde se plimba în voie. Deși autoturismul circula regulamentar, nu l-a putut evita pe micuț. Chiar șoferul este cel care a sunat urgent la 112.

Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au decis că este nevoie de un elicopter SMURD pentru a prelua copilul, care avea nevoie urgentă să ajungă la spitalul din Timișoara.

Mare le-a fost mirarea tuturor cel prezenți când un asistent de pe elicopterul ajuns la locul accidentului s-a dovedit a fi chiar tatăl micuțului rănit. Martorii nu și-au mai putut stăpâni lacrimile când au realizat ce se întâmplă de fapt și ce sentimente l-ar putea încerca pe bietul om care avea în mâinile sale viața propriului copil.

Din fericire totul a descurs așa cum trebuia și copilul a ajuns la spital. Medicii de la Timișoara spun că acum se află în afara oricărui pericol și are toate șansele să se vindece.

Cu siguranță putem spune că tatăl său a dat dovadă de o tărie de caracter extraordinară când a ajuns la fața locului și și-a văzut propriul copil rănit, într-o stare deloc bună.

Sursa: Huff.ro

DISTRIBUIE PE: