Cătălin Scărlătescu, mesaj emoționant după imaginile cu Răzvan Ciobanu la Chefi la cuțite

Răzvan Ciobanu a apărut pe micile ecrane ieri seară în emisiunea culinară „Chefi la cuțite” de la Antena

1. Celebrul creator de modă a filmat pentru emisiune chiar cu puțin timp înainte de accidentul în care și-a pierdut viața în luna aprilie, chiar a doua zi de Paște.

Unul dintre jurații de la „Chefi la cuțite” a avut un mesaj emoționant după ce au fost difuzate imaginile cu designerul.

Designerul Răzvan Ciobanu a vrut să-și testeze talentul de bucătar și a mers la emisiunea „Chefi la cuțite” unde a pregătit unul dintre puținele preparate pe care reușea să le gătească. Avea să fie ultima sa apariție TV.

Creatorul de modă a filmat pentru emisiunea culinară pe 23 aprilie, iar 6 zile mai târziu avea să moară într-un accident cumplit într-o localitate din județul Constanța. Era a doua zi de Paște.

Aseară a fost difuzată ultima apariție a creatorului de modă unde Răzvan Ciobanu a obținut trei cuțite pentru preparatul său.

Astăzi, unul dintre jurații emisiunii, chef Cătălin Scărlătescu, a transmis un mesaj emoționant legat de apariția lui Ciobanu.

„I-am oferit un cuțit ca amintire, fără să știm că el va rămâne în amintirea noastră mereu, că va pleca mult prea devreme.

Mulțumim, Răzvan, ai fost un om talentat și un prieten bun. Să te odihnești în pace”, a fost mesajul lui Cătălin Scărlătescu scris pe contul de Facebook.

Răzvan Ciobanu a mărturisit în cadrul emisiunii culinare de la Antena 1 că și-a sunat mama pentru a cere indicații pentru rețeta pe care avea să o prepare: o plăcintă.

„Nu știu să fac nimic, Gina. Am sunat-o pe mama acum o săptămână să o întreb dacă pot prăji cartofi în ulei de măsline, a râs jumătate de oră la telefon de s-a prăpădit pe jos”, mărturisea celebrul designer.

DISTRIBUIE PE: