Catalin Moroasnu, de urgenta la spital

Cătălin Moroșanu l-a învins pe Daniel Sam, în gala Dynamite de la Cluj. Imediat după dispută, luptătorul român a acuzat unele probleme medicale. A ajuns, de urgență, la spital, cu dureri puternice în zona coastelor.

În primă fază, Cătălin Moroșanu a fost suspect de fisură, în urma unui genunchi încasat din partea lui Daniel Sam. “Moartea din Carpați” a stat în spitalul din Cluj până la 4 dimineața, când au venit rezultatele analizelor, care au arătat că luptătorul are o problemă intercostală, care nu necesită internarea. La scurt timp, românul a și plecat acasă.

Cătălin Moroșanu și-a luat revanșa în fața lui Daniel Sam. Românul a câștigat meciul ce a contat pentru gala Dynamite de la Cluj, însă nu a fost ușor. Moroșanu a început lupta cu stângul. În prima repriză a fost pus la podea, după o lovitură de genunchi din partea britanicului.
În repriza a doua, Catalin Moroșanu, în vârstă de 34 de ani, a reușit să-l trimită și el la podea pe Daniel Sam. Totul s-a decis în ultima rundă, unde Cătălin Moroșanu a ieșit învingător. Gala Dynamite de la Cluj a fost un adevărat spectacol.

DISTRIBUIE PE: