Cătălin Măruţă, criticat pentru apărarea fiicei sale în urma apariţiei acesteia într-un film

Vedeta se află în centrul atenţiei, în urma reacţiilor sale publice la adresa acuzaţiilor şi a comentariilor negative adresate fiicei sale. Cătălin Măruţă a fost criticat pentru modul în care o apără pe Eva, care recent a jucat într-un film.

Internauţii, nemulţumiţi de prezenţa Evei Măruţă într-un film

Filmul se bucură de un mare succes pe marile ecrane, reuşind să se menţină în topul preferinţelor publicului timp de două săptămâni consecutive. Însă, în mediul online, în jurul acestui recent film romanesc a izbucnit o dezbatere controversată.

Pe diverse platforme de social media, internauţii, fie că sunt cunoscuţi sau simpli utilizatori, au inundat internetul cu critici şi acuzaţii.

Motivul principal al nemulţumirii este chiar Eva Măruţă şi apariţia sa în filmul „Tati part-time”, ei fiind deranjaţi de faptul că fiica vedetelor PRO TV a fost distribuită în film, susţinând că acest lucru nu are legătură cu talentul ei, ci cu celebritatea părinţilor. De asemenea, Cătălin Măruţă este unul dintre producătorii acestui film.

Cătălin Măruţă, în faţa criticilor

Ca orice părinte, prezentatorul şi-a apărat fiica, dar reacţiile negative nu au întârziat să apară. Cătălin Măruţă a fost criticat pentru modul în care a ales să îşi apere fiica Eva.

„Vedetismul şi nepotismul vin la pachet cu multe. @cătălin_măruţa . Sunt curioasă dacă s-a făcut un casting pentru acest film sau a fost ales special pentru ea? Acceptă că Eva este un copil arogant, răsfăţat şi uneori obraznic. Spre deosebire de fratele David, care este un copil cuminte.”

„Aşa cum Măruţă a jignit în nenumărate rânduri invitaţi și familiile acestora, acum și el este jignit, ci ca o ironie a sorţii. Nu e corect să te iei de copii, dar pentru fiecare acțiune, există o reacţie!.”

„Eva crede că este grozavă deoarece i s-a cultivat acest lucru, i s-a aplaudat şi încurajat impertinenţa şi lipsa de politeţe, iar acum trebuie să îşi asume consecinţele.”

Pe lângă aceste critici, utilizatorii de pe internet au avut şi alte opinii despre apărarea lui Cătălin Măruţă şi expunerea Evei în spaţiul public:

„O expui de când era în scutece, o faci panou publicitar şi vrei admiraţie şi bani.”

„Te-ai simţit bine când ai jignit pe alţii în direct, acum asumă-ţi şi nu te mai victimiza atât de mult.”

„Lumea nu critică direct pe Eva, ci critică faptul că a primit acest rol pentru că este fiica unor vedete și totul se bazează pe relaţii de nepotism. Nu este vorba de ură, ci de oameni revoltaţi. Nimeni nu neagă talentul Evei, dar lumea crede că doar copiii vedetelor ajung sus datorită nepotismului, nu datorită meritelor lor. ”

„Când îţi expui copilul în public, trebuie să te aştepţi şi la critici. Mai ales când părinţii sunt celebrităţi, critica este și mai prezentă. Este normal să te doară, dar atât aplauzele, cât şi critica fac parte din această meserie, de aceea multe celebrităţi îşi protejează copiii de ochii răutăcioşi ai oamenilor, deoarece ei sunt judecaţi cu o măsură nedreaptă și fără milă în comparaţie cu alte persoane, deoarece vedetele sunt considerate ceva superior și speciale, deasupra oamenilor obișnuiți.”

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite din partea utilizatorilor pe reţelele de socializare, în secţiunea de comentarii a unei postări în care apare un scurt fragment din podcastul gazduit de Cătălin Măruţă.

DISTRIBUIE PE: