Cătălin Botezatu, despre starea lui de sănătate după cele patru operații suferite: „Doar Dumnezeu mă poate salva”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a vorbit despre starea lui de sănătate după ce a fost operat de patru ori.

Designerul a trecut prin fața morții și a fost la un moment dat convins că nu va mai apuca ziua de mâine. Ultima lui speranță a fost Divinitatea, creatorul recunoscând că este extrem de credincios.

Cătălin Botezatu a vorbit despre cum se simte acum

Într-un interviu acordat pentru revista Ciao!, Botezatu a spus că nu i-a fost absolut deloc ușor în ultimele luni. Singurul în care nu și-a pierdut niciodată încrederea și care i-a fost mereu aproape a fost Dumnezeu, conform propriilor sale declarații.

„Sincer, doar la Divinitate, pentru că mi-am dat seama că dacă cineva mă poate salva, acela este doar Dumnezeu!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Creatorul de modă a spus și cine i-a fost aproape în tot acest timp. „Toți prietenii au fost alături de mine și m-au susținut!

De la bunul meu prieten Joshua, Raluca Bădulescu, Monica Vlad, Eva Pavel, consiliera mea care mă ajută de ani de zile pe plan medical, ce să zic, mulți oameni care m-au vizitat și la Istanbul!”, a mai spus Bote.

Bote: „Am primit zeci de mii de mesaje de la oameni”

„Întotdeauna trebuie să rămân pozitiv și cred că în același timp am primit foarte multă pozitivitate de la oameni și energie bună și pozitivă și pentru asta le mulțumesc tuturor!

Am primit nu mii, zeci de mii de mesaje de la oameni pe care nu i-am cunoscut și mă bucur și le mulțumesc!

Sunt extrem de fericit că oamenii mă iubesc și în momente de genul ăsta, pe care nu le doresc nimănui, sunt alături de tine”, a mai spus Botezatu.

DISTRIBUIE PE: