Cât a ajuns să coste un cozonac preparat de Cătălin Scărlătescu. Puțini români își permit

Se apropie sărbătorile de iarnă și deja pregătim lista cu toate mâncărurile pe care le vom servi. Pentru cei care nu au timp să gătească sau vor, pur și simplu, să se delecteze cu preparate făcute de specialiști, anunțăm prețurile puse la bătaie de chef Cătălin Scărlătescu. Cât a ajuns să coste un cozonac făcut de marele bucătar.

Ce prețuri are Scărlătescu la preparatele de Crăciun
Cătălin Scărlătescu a plecat de la Chefi la cuțite, deși nimeni nu se aștepta că vreunul dintre cei trei jurați va renunța la această colaborare. Au renunțat la acest post cu care au scris istorie, dar se pare că nu stau degeaba, ci fiecare are o mulțime de proiecte în desfășurare.

Cătălin Scărlătescu are de muncă și după retragerea de la Antena 1 și chiar se laudă cu multe activități interesante. A început deja un proiect cu foștii lui colegi de emisiune, filmează deja pentru o producție în mediul online și este foarte urmărit de cei de acasă.

De altfel, se pregătește acum de Crăciun și are foarte mare activitate în bucătărie. Cei care doresc să aibă pe masa lor cele mai bune preparate, pot apela cu încredere la celebrul bucătar, care pune la dispoziție mai multe meniuri și pachete. Totuși, de precizat că prețurile nu sunt pentru orice buzunar.

Vezi și: A cheltuit 100.000 de dolari pe operații ca să aibă aceste trăsături. Cum arăta înainte să fie o ”păpușă Barbie de plastic”:
Pentru cei care își doresc opțiuni culinare delicioase pentru masa de Crăciun, iată câteva prețuri pentru preparatele pe care acesta le bune la dispoziție în această perioadă: un kilogram de salată boeuf, cel mai iubit preparat, este disponibil la prețul de 75 de lei.

Piftia de porc se vinde în două variante, jumătate de kilogram la 55 de lei sau porția de 1 kilogram la 94 de lei. Friptura de curcan la tavă, având o greutate de 700 de grame, are un preț de 99 de lei, în timp ce cea de porc, cu o greutate de 500 de grame, costă 64 de lei.

Prețuri piperate la meniul de Crăciun al lui Cătălin Scărlătescu
La masa de Crăciun, vedeta nelipsită în fiecare casă este cozonacul, iar Cătălin Scărlătescu vine cu opțiuni tentante. Un cozonac tradițional de 900 de grame poate fi achiziționat la prețul de 99 de lei. Pentru cei mai pretențioși, celebrul bucătar pregătește și opțiuni premium.

Astfel, Choco Muse reprezintă un cozonac însiropat cu vinars și ciocolată belgiană, disponibil la prețul de 143 de lei pe kilogram. Alte varietăți de cozonaci, cum ar fi Chocolate Extravaganza și Pistachio Madness, sunt și ele oferite tot la un preț piperat, 159 de lei pe kilogram. Un aspect notabil este faptul că aceste delicatese nu conțin coloranți și conservanți, oferind clienților o experiență culinară autentică și de calitate.

DISTRIBUIE PE:

Disclaimer: Site-ul nostru este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.