Casa de pe malul mării a Stelei Popescu, în paragină. Actrița își petrecea toate verile în această locuință

Casa Stelei Popescu, de pe malul mării, a ajuns în paragină! Poarta și balconul au început să ruginească, iar tencuială de pe casă s-a dezlipit pe alocuri. Conform vecinilor, în vila regretatei actrițe nu mai locuiește nimeni.

Când Stela Popescu trăia, vila ei din 2 Mai era plină de culoare! Anual aproape, actrița o văruia, vopsea gardul, poarta, balconul, iar curtea era plină de verdeață și flori.

Regretata actriță locuia pe litoral pe toată perioada verii, în căsuța ei de la malul mării, unde-i plăcea să-și savureze cafeaua dimineața, pe balcon, să simtă briza mării și să privească în larg.

De când aceasta s-a stins din viață, vila ei e aproape de nerecunoscut, asta pentru că acolo nu mai locuiește nimeni.

Casa Stelei Popescu a început să se degradeze

Deși la un moment dat se specula că fiica vitregă a actriței, Doina Maximilian ar fi intenționat să dea spre închiriere căsuța de la mare, lucrurile se pare că n-au stat deloc așa.

Conform vecinilor, în vila din 2 Mai nu locuiește nimeni, acesta este și motivul pentru care nu s-a mai renovat nimic.

Tencuiala de pe casă a început să crape sau să cadă pe alocuri, poarta și balconul au început să ruginească, iar grădina imensă nu mai este plină de flori. Totuși, se pare că fiica vitregă ar fi desemnat pe cineva să aibă grijă de vilă, să curețe curtea, să tundă iarba.

Sursa: Bzi

DISTRIBUIE PE: