Rețetă rapidă, simplă și gustoasă – Cartofi acordeon la cuptor, cu bacon, cașcaval și ciupercuțe
Ingrediente necesare:
- Cartofi mai mari
- Bacon
- Felii de cașcaval
- Ciupercuțe proaspete
- Ulei
- Usturoi
- Condimente
Mod de preparare:
Spălăm și curățăm cartofii. Crestăm cartofii în felii de 3-4 mm grosime. Umplem cu felii de bacon, de cașcaval și de ciuperci.
Stropim cartofii cu un pic de ulei, punem sare și piper și condimentele preferate. Punem fiecare cartof umplut pe o bucată mai mare de folie de aluminiu.
Lângă fiecare punem și câte un cățel de usturoi și împachetăm totul în folie. Punem cartofii pe o tavă și tava la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius.
Coacem timp de 30 de minute. Dacă dorim să se rumenească frumos, după 30 de minute îndepărtăm folia și îi mai coacem timp de câteva minute.
Savurați cu poftă! Poftă bună!
DISTRIBUIE PE: