Carmen Tanase, de urgenta la spital: „Nu mai puteam merge, inima imi falfaia”

Indragita actrita a avut probleme de sanatate din cauza careia a trebuit sa ajunga la spital.
Carmen Tanase, de urgenta la spital. Actrita s-a retras o perioada din lumina reflectoarelor pentru a se concentra asupra sanatatii sale, care nu era tocmai ok.

Aceasta s-a decis sa faca mai multe investigatii pentru a se asigura ca nu sufera de nimic grav, mai ales ca simtea unele dureri care prezentau risc, constatand ca trebuie sa aiba mai multa grija de ea.

Carmen Tanase, de urgenta la spital
„Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale. Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă” a spus Carmen Tanase la Antena Stars potrivit Spynews.

In urma cu scurt timp, Carmen Tanase a vorbit deschis si a recunoscut ce o deranjeaza si de ce: „Lumea zice că sunt arogantă, dar nu sunt arogantă! (…) Cuvântul pentru mine a devenit de neauzit. Nu ştiu de ce, nu-l mai suport.

Dacă îmi spune cineva: , chiar dacă lucrul acela este OK, nu îl fac! Nu vreau să stau în rând! Am făcut o fixaţie pentru asta! Nu vreau! De aceea nu vreau să merg la premiere. Nu vreau! Mă duc după o săptămână. da, dar toată lumea… Nu vreau!” a spus aceasta, potrivit Libertatea.

DISTRIBUIE PE: