Carmen de la Sălciua, fotografiată în tandrețuri cu artistul Culiță Sterp. Nu mai pot nega că nu s-au împăcat

Poaspat iesita din relatia cu afaceristul Cosmin Isaila, Carmen de la Salciua are deja un iubit! Acesta e nimeni altul decat fostul sot: Culita Sterp.

Frumoasa cantareata a fost fotografiata in tandreturi cu indragitul artist si avem imaginile cu ei. Mai mult, un martor a povestit cum s-au comportat cei doi fosti soti cand credeau ca nu sunt foarte multi oameni atenti si nu mai pot nega ca nu s-au impacat.

Carmen de la Salciua a implinit 31 de ani in urma cu doua zile si si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de cateva rude si prieteni apropiati.

De pe lista invitatilor nu a lipsit Culita Sterp, spre surprinderea multora. In plus, cantaretul a ajuns primul la petrecere si nu a ezitat sa isi exprime in public sentimentele intense pe care le are fata de fosta lui sotie.

„Am ramas trasnit cand am vazut ca e acolo. Radea, statea doar pe langa Carmen, o atingea tot timpul… Carmen era atat de fericita, de zici ca era ziua nuntii ei. E clar, au trecut peste toate necazurile dintre ei si, din nou, sunt impreuna.

Eu sunt putin dezamagit de Carmen si usurinta cu care a trecut peste scandaluri, dar asta e, e important sa fie ea fericita”, a declarat un martor la scenele derulate intre cei doi fosti soti, relateaza wowbiz.ro.

Conform marturisirilor facute de unul dintre invitati, spre sfarsitul petrecerii, sarbatorita si Culita Sterp nu au mai lasat loc de interpretari cu privire la impacarea lor. Si… a mai sustinut aceeasi sursa… cei doi artisti si-ar fi petrecut noaptea in acelasi pat…