Caracal! A fost totul o minciună!

ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, DAT ÎN JUDECATĂ

„Precizez faptul că săptămâna viitoare, în calitate de cetățean al acestei țări, voi depune o PLÂNGERE PENALA privind faptele de inducere în eroare a organelor de anchetă,

folosirea de informații false cu scopul de a obține foloase materiale în interes personal și manipularea opiniei publice în scopul captarii atenției electoratului.

Voi înainta și o plângere către DNA cu privire la o eventuală fraudare de fonduri.

Toate aceste fapte au fost comise, în opinia mea, de acest impostor pe nume Cumpănașu Alexandru care, din punctul meu de vedere, nu face cinste speciei umane hrănindu-se cu cinism din tragedia unor oameni.

Omul de afaceri Remus Rădoi, cunoscut drept „Codiță”, îi dă o adevărată lovitură, marți, lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânără despre care se presupune că a fost ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Gestul lui Rădoi vine după ce Alexandru Cumpănașu a anunțat că a găsit-o pe Luiza Melencu și că este ferm convins că Alexandra Măceșanu se află cu ea, într-un live publicat pe Facebook chiar cu două zile înainte de alegerile prezidențiale 2019, turul I.

Omul de afaceri consideră că Alexandru Cumpănașu a recurs la acest live pentru a fura voturile unor persoane nevinovate.

DISTRIBUIE PE: