Cantareata iubita de toata Romania, doar patru coroane de flori la inmormantare. S-a stins din viata, dar putini au stiut

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania s-a stins din viata pe 4 decembrie 2021 intr-un azil de batrani la varsta de 85 de ani. Este vorba despre cantareata Tita Barbulescu, una din solistele preferate ale lui Nicolae Ceausescu. Azi a avut loc inmormantarea, iar la capataiul ei au fost depuse doar patru coroane de flori.

In anii ’80, cantareata Tita Barbulescu umplea sali de spectacole si era una din solistele preferate ale lui Nicolae Ceausescu. Din pacate, artista s-a stins din viata pe data de 4 decembrie intr-un azil de batrani la varsta de 85 de ani.

Cornelia, nepoata acesteia sustine ca fostul ei sot, care a mostenit averea ei, a fost cel care nu a vrut sa cheme lumea la inmormantarea cantaretei.

Doar cinci colegi de breasla au venit la Cimitirul Bellu din Bucuresti pentru a-si lua ramas bun de la Tita Barbulescu. Este vorba despre Saveta Bogdan, Alexandrul Patrascu, Polina Gheorghe, Gheorghe Gheorghe si Elena Simina. La capataiul artistei au fost depuse doar cinci coroane de flori din partea vecinilor sai de bloc, una de la fostul sot, una de la Primaria Topoloveni si alta de la Rodica Cretu.

„Eu nici nu mai puteam vorbi cu ea, a zis că el se ocupă. Mi-a zis că dacă vreau să vin s-o văd la azil… dar n-am ce să vad. Pe Postelnicu îl cunoaște toata lumea cine a fost. Nu s-a ocupat de nimic, i-a lăsat și bani să-i faca criptă și crucea la Bellu, dar nu cred că i-a făcut.

Încerca să-mi spună că nici nu e nevoie să vin la înmormântare. Nu a făcut nimic! Mi-a spus ca să nu fie lăutarie la înmormântare, să nu sun pe careva… cum adică, a fost și ea cineva! Nu se poate așa ceva! El d-abia aștepta să scape”, a spus Cornelia, nepoata regretatei artiste, extrem de supărată, pentru click.ro.

DISTRIBUIE PE: