Când se va întoarce Simona Gherghe în televiziune. Prezentatoarea Antena 1 a făcut chiar ea anunțul

Simona Gherghe, gazda emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1, a fost nevoită să stea departe de televiziune pentru o vreme. Întrebarea de pe buzele tuturor este când se va întoarce. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoare.

Când se întoarce Simona Gherghe în televiziune

Deși a devenit mămică pentru a doua oară, Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, cea cu care o identifică de mulți ani oamenii, nu poate sta departe de lumina reflectoarelor.

De altfel, întrebată în repetate rânduri de fani când va reveni pe micile ecrane, prezentatoarea a venit cu un răspuns. Invitată în cadrul matinalului de la Antena 1 ”Neatza cu Răzvan și Dani”, jurnalista a asigurat oamenii că se va întoarce, spunând un ”da” hotărât.

De asemenea, vedeta a adăugat că îi este extrem de dor de emoțiile live-ului și al emisiunii sale în direct, semn că nu s-a săturat de marea ei pasiune și nici nu se va sătura prea curând. Întrebată încă o dată de prezentatorii matinalului când va fi exact întoarcerea, Simona a declarat că nu știe sigur dacă va reveni din toamnă, după cum s-a întâmplat și în 2018. „Normal că mă întorc în televiziune. Este jobul meu, cum altfel? Nu m-am hotărât încă (n.r. dacă în toamnă)”, a mărturisit Simona Gherghe.

Prezentatoarea de televiziune a născut la începutul lunii mai pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel joi seară, 9 mai, pe nume Vlad Ioan. Copilul a avut la naștere 2,370 de kilograme și a primit nota 10 din partea medicilor. În sala de nașteri, alături de Simona Gherghe, s-a aflat și soțul ei, Răzvan Săndulescu. „Tot îmi caut cuvintele potrivite, care să descrie întâlnirea cu tine. Magie? Minune? Parcă-i prea puţin… Dragul nostru Vlad Ioan, ţi-ai ales o zi frumoasă, 9 mai, ziua Europei, de-acum şi a ta. Ai ţipat hotărât şi ai luat prima notă de 10 din viaţa ta! Mami, tati şi Ana (fetiţa Simonei Gherghe – n.r.) te iubesc şi îţi mulţumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregeşti! Asta e fericirea”, a scris pe Facebook vedeta, după ce a născut.

DISTRIBUIE PE: