Camelia Mitoșeru Spune Cum Și-A Plătit Operația La Cap. Avea Bani Strânși Pentru Mormânt

Camelia Mitoșeru este bine acum, dar numai ea știe adevăratul chin prin care a trecut în urmă cu câteva luni.

Actrița a fost operată la cap, după ce începuse să se simtă rău.

Medicii au descoperit că avea o tumoră care creștea, puțin câte puțin, în fiecare zi, o tumoră pe care o avea de 10 ani de zile.

Din fericire, totul s-a rezolvat, actrița s-a recuperat complet și acum se simte bine.

Privind în urmă, Camelia Mitoșeru a spus cum a plătit operația. Avea bani strânși pentru cu totul altceva.

Mama lui Mihai Mitoșeru s-a născut pentru a doua oară

Camelia Mitoșeru a povestit prin ce momente a trecut când a primit cruntul diagnostic. Pe lângă șocul emoțional și însemnătatea acestei operații care i-a salvat viața, Camelia Mitoșeru a fost nevoită să-și concentreze toate resursele financiare pentru a achita costul intervenției.

Potrivit Cancan.ro, operația mamei lui Mihai Mitoșeru a fost una costisitoare al cărei cost s-a ridicat la 15.000 de euro. Actrița a spus că avea strânși 5.000 de euro, bani cu care voia să facă o lucrare la mormânt.

Eu strânsesem 5.000 de euro ca să fac mormântul lui Mitoșeru că mi l-a lăsat moștenire. Are o cruce foarte frumoasă, dar nu are lucrare.

Am zis să fac lucrare, să nu mă bage chiar în pământ când voi muri. Și atunci strânsesem acești 5.000 de euro pentru cimitir, pusesem bani deoparte pentru

mormânt. Au căzut bine, pentru că, vă dați seama, l-au ajutat pe Mihai acești bani, am plătit împreună, a spus Camelia Mitoșeru.

Mihai i-a fost alături mamei lui din prima secundă. A făcut tot posibilul să adune donatori de sânge pentru mama lui, a ajutat-o și în perioada de recuperare, iar acum lucrurile au revenit la normalitate.

Camelia Mitoșeru poartă acum perucă, pentru că a fost rasă în cap înainte de operație, dar spune că a acceptat rapid asta și că îi stă bine cu peruca.

DISTRIBUIE PE: