Bucurestenii ies in strada pentru Piedone: „Noi stim ca este nevinovat si ca a fost condamnat pe nedrept”

Fanii lui Cristian Popescu Piedone sustin ca politicianul a fost condamnat pe nedrept. Acestia au anuntat ca se vor mobiliza duminica, 15 mai.

„Miting – Din Inima pentru Piedone.

Avand in vedere numeroasele propuneri venite din partea locuitorilor Sectorului 5 de a iesi in strada pentru a-l sustine pe primarul nostru, Cristian Popescu Piedone, va asteptam duminica, 15 mai, ora 16:00, in fata penitenciarului Rahova, pentru a-i arata acestuia ca suntem alaturi de el, chiar si in aceste momente de cumpana. Noi stim ca PIEDONE este NEVINOVAT si ca a fost condamnat pe nedrept!

De ce sa vii alaturi de noi?
Si tu i-ai cerut sa faca un parc in care sa se joace copilul tau? L-a facut? Atunci merita 10 minute din timpul tau! Conteaza enorm! Si tu i-ai cerut noi locuri de parcare si le-a facut? Atunci merita 10 minute din timpul tau! Conteaza enorm!

Si tu i-ai cerut sa-ti reabiliteze blocul si Piedone a tinut cont de cerinta ta? Atunci merita 10 minute din timpul tau! Conteaza enorm!

Si tu il apreciezi pentru dragostea si ajutorul pe care le-a oferit copiilor si batranilor din sector?”, este mesajul manifest postat de un sustinator al lui Piedone, Sorin Ionut Corbu, in grupul „Sector 5″, de pe Facebook.