Bravo, Simona! Halep le-a explicat americanilor de ce iubește atât de mult România

Într-o conferință de presă susținută la turneul de la Indian Wells, Simona Halep le-a explicat jurnaliștilor americani de ce, în timp ce tot mai mulți jucători din tenis își stabilesc rezidența în paradisuri fiscale, România rămâne pentru ea cel mai important loc din lume.

Simona a spus că nici măcar nu-și imaginează că s-ar putea stabili vreodată definitiv într-o altă țară deoarece iubește prea mult România.

Curioși, jurnaliștii american au întrebat-o ce face ca România să fie atât de specială, SImona a răspuns că marele avantaj al acestei țări îl reprezintă oamenii. 

„România pentru totdeauna! Nici măcar nu mă pot gandi ca aș putea părăsi țara. M-am născut acolo, iar asta este ceva pozitiv pentru mine. Am succes în tenis fără să avem un sistem în spate, iar asta mă face să mă simt și mai puternică.

În plus, atmosfera din țară e specială. Simt că aparțin acelui loc și întotdeauna mă întorc cu plăcere. De fiecare dată âand simt nevoia să-mi încarc bateriile mă întorc în România. Am familia, am rudele și prietenii. Oamenii fac Romania mai bună!”, a spus Simona la conferința de presă.

DISTRIBUIE PE: