BIANCA A ASCUNS EPISODUL, DAR NOI AM PUS MÂNA PE DECLARAȚIILE DIN ȘEDINȚA SECRETĂ: ”M-A TRAS DE PĂR DE MAI MULTE ORI, M-A BRUSCAT ȘI…”

Mega-dezvăluire marca D.A.S! La la două luni de la cererea ordinului de protecție pe care Bianca Drăgușanu l-a solicitat în instață impotriva lui Alex Bodi au ieșit la iveală amănunte incredibile.

Vedeta a încercat să țină secret un episod extrem de violent. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile din ședința secretă.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor documente explozive ce au apărut la două luni de

la cererea ordinului de protecție pe care Bianca

Drăgușanu l-a solicitat în instanță împotriva musculosului afacerist cu care s-a iubit până în urmă cu câteva zile.

În urmă cu aproximatiov două luni, Bianca Drăgușanu nu a mai suportat tratamentul la care era supusă și a mers să ceară ajutorul autorităților, unde a povestit totul despre momentele de coșmar pe care le-a trăit.

Chiar dacă ulterior a renunțat la acțiunea din instanță, vedeta a făcut mărturisiri șocante în fața magistraților.

Bianca Drăgușanu a povestit cu lux de amănunte unul dintre momentele violente de care a avut parte. Potrivit documentelor ce au ajuns în posesia D.A.S., vedeta ar fi fost agresată de Alex Bodi, pe trotuarul din fața unei cafenele celebre din Voluntari.

”M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe”, ar fi declarat Bianca Drăgușanu în fața autorităților.

Agresată de ziua ei!

Chiar de ziua ei, Bianca Drăgușanu a avut parte de un moment extrem de tensionat. Mama vedetei a sunat la 112 și a anunțat că ginerele ei o agresează într-un parc din Capitală. În urmă cu câteva luni, Mama vedetei, Madi Dragoş, a sunat la 112 și a anunțat că

Alex Bodi o agresează. Totul ar fi început  după o discuție mai aprinsă între cei doi. Musculosul s-ar fi enervat după reproșurile pe care le-ar fi primit din partea soacrei și ar fi avut un acces de furie. Potrivit martorilor, bărbatul a înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe mama Biancăi.

Alex Bodi a strâns-o de gât pe Bianca Drăgușanu!

Momentele tensionate dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să fie la ordinea zilei. În toamna anului trecut, vedeta a fost agresată de musculosul afacerist în parcarea unui club din zona de nord a Capitalei.

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, cu puțin înainte de miezul nopții, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care se afla la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Între Bianca și Alex a izbucnit un mega-scandal, care a fost presărat cu momente de agresiune.

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant pe Bianca. În drumul lor spre parcare, Alex Bodi a strâns-o de gât și a lovit-o de trei ori pe soția sa.

”Pleacă acasă! Vin și eu să-mi iau hainele!”, a urlat Alex Bodi către soția sa, potrivit surselor D.A.S.

Bianca Drăgușanu a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-a bruscat și agresat soția, Alex Bodi, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant acolo unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi.

Și-au spus definitiv ”Adio”!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ieșit din izolare, dar și din relație. Din câte se pare, cei doi n-au trecut ”testul pandemiei” și, în urmă cu câteva zile, și-au spus din nou ”Adio”. Din câte susțin apropiați ai celor doi, de data aceasta se pare că ”divorțul” ar fi definitiv.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, ruptura s-a produs chiar în primul weekend după ieșirea din starea de urgență. După ce ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate, în care și-ar fi reproșat mai multe lucruri, cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate.

Conform apropiaților celor doi, imediat după ce au pus punct relației, Alex Bodi a părăsit Capitala și a mers la Mediaș, iar sexoasa blondină s-a văzut nevoită să părăsească vila impunătoare din Pipera, acolo unde au locuit împreună în ultima perioadă. 

”Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv”, a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. scrie cancan.ro

DISTRIBUIE PE: