Băiețelul de 8 ani, din Cluj, ucis de propriul tată, a fost înmormântat astăzi! Mesajul sfâșietor al mamei sale: „Cel mai dureros moment din viață” / FOTO

Băiețelul de 8 ani, din Cluj, ucis de propriul tată, a fost înmormântat astăzi! Mesajul sfâșietor al mamei sale!

Băiețelul de 8 ani, din Cluj, ucis de propriul tată, a fost înmormântat astăzi!
Mesajul sfâșietor al mamei sale!
Dramă fără margini pentru mama copilului de 8 ani din Cluj,

ucis de propriul tată. Femeia și-a înmormântat astăzi fiul, după ce, în urmă cu o săptămână, îi anunțase disparația la Poliție.

Băiețelul de 8 ani, din Cluj, ucis de propriul tată, a fost înmormântat astăzi

Băiețelul de 8 ani, din Cluj, ucis de propriul tată, a fost înmormântat sâmbătă dimineață. Takacs Gyorgy a fost găsit mort în mașina tatălui său, pe bancheta din spate, în zona localității Lita, după ce a fost ucis de acesta.

Mesajul sfâșietor al mamei sale
Îngenuncheată de durere, mama micuțului și-a condus astăzi fiul

pe ultimul drum. Annamaria Takacs a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, emoționându-i pe internauți până la lacrimi.

Femeia a mărturisit că astăzi a trecut peste cel mai dureros moment din viață, văzând cum fiul său a fost înmormântat. Totodată, Annamaria a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături și au susținut-o din punct de vedere moral.

„Azi am trecut peste cel mai dureros moment din viață. Mulțumesc tuturor care au fost alături de mine prin fapte sau gânduri.

Am simțit tot timpul că sunt ajutată, sunt îngeri și pe pământ, datorită lor o să reușesc să continui”, a scris femeia pe Facebook.

În continuare, mama băiețelului de 8 ani ucis de tată

le-a transmis tuturor să aibă grijă de voi. În același timp, femeia i-a îndemnat pe

cei care vor să-i aducă un omagiu micuțului să doneze

la orice asociație caritabilă pentru cei mici.

„Vă iubesc pe toți, Dumnezeu este cu noi! Aveți grijă de voi! Cei care simt că doresc să aducă un ultim omagiu în memoria lui Gyurika, pot să o facă donând la orice asociație caritabilă pentru copii. 🙏”, a adăugat Annamaria Takacs. scrie spynews.ro

DISTRIBUIE PE: