Avocata familiei Ghinescu, declaraţii despre Elodia, după ce s-a vehiculat că ar fi în străinătate

Cazul Elodiei era unul dintre cele mai mediatizate şi controversate cazuri de dispariţie din România.

În ciuda faptului că au trecut 12 ani de când Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă, iar partenerul său de viaţă, Cristian Cioacă este în puşcărie, au apărut noi informaţii despre caz.

Vărul lui Critian Cioacă, un fost angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) consideră că Elodia este încă în viaţă, dar şi-a schimbat identitatea şi s-a mutat în străinătate.

”Domnul a fost audiat ca martor. Avea nişte probleme de sănătate şi nu mai lucra ca agent. A fost audiat ca martor propus de Cristian Cioacă, în dosarul de omor.

Este o declaraţie ce există la dosar. Lui Cristian Cioacă i s-au respectat toate drepturile. Şi eu am fost prezentă în sala de judecată, în momentul în care a fost audierea.

Au fost audiaţi şi acei domni din SPP. Nu aveau nicio legătură cu dispariţia Elodiei. Acele persoane nu au cum să le protejeze, erau simpli angajaţi şi nu aveau niciun motiv! S-au făcut 12 ani de când a murit.

Cum să plece Eldia, când au fost găsite urme de sânge peste tot” a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

DISTRIBUIE PE: