Aurelia avea 31 de ani şi e una dintre cele 8 femei care au pierit în accidentul din Ialomiţa. Soţul tinerei, cu lacrimi în ochi, a povestit cum s-au despărţit în dimineaţa nenorocirii, când Aurelia a plecat la serviciu

Soţul Aureliei va creşte singur trei micuţi, după accidentul cu 10 morţi din Ialomiţa: „A pupat copiii când a plecat”, îşi aminteşte în lacrimi, bărbatul. 8 mame din Munteni-Buzău au murit în carnagiu de sâmbătă de dimineaţă.

Cel mai grav accident din 2019 în România a avut loc sâmbătă de dimineaţă la Sfântu Gheorghe, în Ialomiţa. Zece oameni au murit, un TIR a intrat într-un microbuz care ducea la muncă angajate la Mega Image. Opt dintre ele, toate din aceeaşi comună, Munteni-Buzău, Ialomiţa, au murit pe loc. Alte 7 sunt în spital, rănite.

Printre cele opt se numără şi Aurelia Chiriţă, 31 de ani, mamă a trei copii. Soţule ei a mers duminică la IML, împreună cu membri ai familiilor celorlalte femei moarte, pentru a o aduce acasă pe Aurelia, să o înmormânteze.

Bărbatul a povestit cu lacrimi în ochi ultimele momente petrecute acasă de soţia lui. „Ieri dimineaţă, când a plecat, a pupat copiii. Parcă Dumnezeu i-a zis… Şi i-am zis să aibă grijă de ea, de două ori, şi a zis: hai, mă, ce, cum să nu am grijă? Stai liniştit! Pentru mine rămâne veşnică. Deci în suflet o am până închid ochii.”, spune bărbatul.

14 copii au rămas orfani de mamă după carnagiul de sâmbătă, iar o fetiţă fără tată, e fiica şoferului microbuzului care le ducea pe femei la serviciu.

DISTRIBUIE PE: