Atentie mare, aceste trei zodii vor avea parte de cel mai mare ghinion al vieții!

Toată lumea are parte de zile bune, dar şi de zile mai puţin bune peste care trecem mai greu, însă aceste 3 zodii vor avea parte de cel mai mare ghinion al vieţii. Din păcate pentru ei ghinionul îi va urmări la orice pas şi vor face multe greşeli ce le va strica dispoziţia, dar la un moment dat vor face o mare greşeală pe care o vor plăti foarte scump!

SĂGETĂTOR

Confera persoanelor nascute sub influenta lui ingeniozitate, o inima generoasa care face bine de dragul binelui, fara sa astepte recunostinta. Vechii Magi atribuiau acestui semn o dubla semnificatie si, dupa parerea lor, nativii acestui semn sunt ori foarte buni, ori foarte rai. Spiritul lor este ingenios, fin, bland, abordabil, pasnic, iute la manie, dar gata sa ierte, echitabil si foarte liberal, apt pentru multe lucruri. Caracterul este bland si nu devine aspru decat fata de persoanele daunatoare sau daca este agasat.

Se tulbura usor si sufera de anxietati bruste, fara motiv. Foarte impresionabil, adesea tensiunea nervoasa este cauza irascibilitatii care, de altfel, dureaza putin si trece fara urma. in general, caracterul este vesel si ramane multa vreme infantil. Nu are incredere in el, nici in ceilalti (ceea ce nu-1 impiedica sa fie adesea tras pe sfoara). Este iubitor de buna intelegere si mai degraba cedeaza decat sa lupte. Timiditatea il poate impiedica sa fie un luptator, dar ea se poate schimba brusc in indrazneala.

VĂRSĂTOR

Confera nativului aptitudini pentru arta si aduce succese prin opere remarcabile. Manifesta o anumita violenta la manie, dar ofensa este repede uitata. Vointa este ferma, dar adesea nechibzuita si se indreapta spre scopul propus direct, sarind toate obstacolele. Seninul inclina spre solitudine, nativul este sarguincios, rabdator in munca si perseverent.

Apt pentru studii serioase, pentru conducere, gust pentru avere si onoruri. Pasiunile sint puternice, antrenante, spontane. Opiniile vehemente si fixe. Bunurile dobandite sunt instabile si urmarite de pierderi provocate de prieteni sau de dusmani ascunsi, lingusitori si violenti. Bunurile pot proveni din familie, dar acestea dauneaza mai degraba pozitiei.

TAUR

Simbolizeaza acea perioada de inflorire a naturii si semnifica agricultorul legat de campie, de pamant, nativul urmarind implinirea roadelor sale. Este capabil sa traverseze adesea lungi perioade de munca indarjita si ceea ce-l mira foarte tare in asemenea imprejurari este ca ceilalti nu pot tine uneori pasul cu el. Poate sari in acest caz sa le dea o mana de ajutor, dar numai cand vede ca si acestia se zbat ca sa iasa din dificultate.

Un alt domeniu in care bunul gust se manifesta din plin, insa de asta data la modul cel mai propriu, este gastronomia, caci nativii Taur sunt mari gurmanzi avizati. Pasionati dupa mancarurile bune, vor avea in minte o adevarata geografie a locurilor din oras unde se mananca bine si ce anume.

O alta mare calitate a sa este aceea de a fi o gazda perfect agreabila, care va face tot ceea ce este necesar pentru ca oaspetii sai sa se simta minunat. Este foarte tenace si isi doreste de mic sa-si castige independenta fata de parinti. Copii Taur sunt foarte perseverenti si adesea putin cam maturi pentru varsta lor, din dorinta de a-i imita pe adulti in tot ceea ce le-ar putea aduce libertate si independenta. Au inclinatii artistice, iar parintii ar trebui sa fie atenti la preocuparile copilului pentru ca acesta sa-si valorifice talentele.

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.