Așa Arată Mama Cleopatrei Stratan. Prima Fotografie! De Ce Se Ferește Să Apară În Public

Doar trei anișori avea Cleopatra Stratan atunci când a devenit cel mai îndrăgit copil din România.

Piesa „Ghiță” a făcut-o să cunoască succesul la o vârstă fragedă, făcându-i pe părinții săi extrem de mândri.

Cleopatra știa încă de pe atunci că muzica este drumul pe care își dorește să facă și următorii pași, iar dorința a devenit și mai puternică odată cu trecerea anilor. Tânăra are acum 18 ani și de câțiva ani, devenită adolescentă, s-a relansat în lumea muzicală cu alte melodii care au cucerit publicul din prima.

Ambii părinți au susținut-o pe Cleopatra să facă exact ce își dorește. Tatăl ei, Pavel Stratan, i-a îndrumat pașii în muzică și a fost mereu alături de ea la concerte sau repetiții. Încă de când era mică, artistul o lua pe Cleopatra cu el pe scenă sau la emisiuni tv, iar copila de atunci era dezinvoltă și se simțea în largul ei în acest mediu.

Mama Cleopatrei, în schimb, deși a încurajat-o și a susținut-o mereu pe Cleopatra, nu și-a dorit să apară public alături de fiica ei. Rodica Stratan a preferat să rămână mereu în spatele camerelor, motiv pentru care fanii artistei nu știu nici acum cum arată mama ei.

Recent a apărut o fotografie cu toată familia, unde apare și soția lui Pavel Stratan. Edward Sanda și-a sărbătorit tatăl alături de iubita lui, Cleopatra, și familia ei, iar după frumosul eveniment a pus o poză pe Instagram cu toții.

DISTRIBUIE PE: