Arafat, avertisment pentru români! “Este foarte important!” O nouă boală ne ameninţă din toamnă

O previziune sumbră a fost făcută de specialiștii din domeniul sănătății. O boală nouă ar urma să apară, după ce numărul cazurilor de coronavirus ar crește din nou, începând din toamnă.

Raed Arafat a făcut un avertisment pentru români. ( nu rata: Adelina Părja, sora victimei din Jibou, mesaj sfâșietor, după sărbători: “Ți-aș da din a mea viață”)

Specialiștii cred că noul coronavirus ar urma să devină mai slab pe timpul verii, din cauza temperaturilor mai ridicate.

Totuși, acesta ar muri, în ciuda căldurii. Astfel, ar fi posibil să apară o nouă boală, după ce, din toamnă, COVID-19 va recăpăta putere.

„De murit nu va muri coronavirusul, vara. E posibil să se piardă din puterea transmiterii, dar încă nu știm până nu vedem acest lucru …

Sunt mai mulți colegi care au opinia că în timpul verii e posibil să avem o scădere, dar la toamnă concomitent cu gripă o să înceapă să crească”, a spus Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Secretarul de stat Raed Arafat a mai spus că vaccinarea antigripală în România este mai importantă acum decât înainte de pandemia de coronavirus.

Citeste si:

DISTRIBUIE PE: