Apel emoționant la poliție! Un bătrân le-a cerut ajutorul carabinierilor: ”Îmi lipsește o persoană cu care să ciocnesc un pahar de Crăciun”

Un bătrân le-a cerut ajutorul carabinierilor în ziua de Crăciun. Apelul i-a emoționat pe oamenii legii și s-au deplasat imediat la locuința bătbatului. 

Un bătrân le-a cerut ajutorul carabinierilor de Crăciun

Bătrânul, în vârstă de 94 de ani, locuiește în Bologna, Italia, și a fost singur de Crăciun. Pentru a-și alunga singurătatea, bărbatul a sunat la carabinieri și le-a spus că nu îi lipsește nimic cu excepția companiei unei persoane cu care să ciocnească un pahar de Crăciun.

Malavolti Fiorenzo, așa cum s-a prezentat carabinierilor, s-a simțit singur de sărbătorile de iarnă și singurul lucru care i-a mai rămas de făcut a fost să apeleze la autorități pentru puțină companie. Comvorbirea telefonică a fost emoționantă. Impresionați de apelul bătrânului, carabinierii au mers la casa acestuia și după ce au ciocnit câte un pahar cu el, l-au ajutat să își apeleze rudele aflate la distanță, scrie Digi24

– Secția de carabinieri din Vergato.

– Bună ziua. Mă numesc Malavolti Fiorenzo, am 94 de ani și sunt singur în casă. Nu îmi lipsește nimic, îmi lipsește doar o persoană cu care să ciocnesc un pahar de Crăciun. Dacă aveți vreun militar disponibil, să vină 10 minute pentru că mă simt singur. Copiii mei sunt departe, am 94 de ani și sunt deprimat.

– Unde locuiți? În regulă, o să trimitem pe cineva. Ok? Vă salut.

O organizație de voluntariat l-a ajutat pe un bărbat să nu mai fie singur de Crăciun

Sezonul sărbătorilor de iarnă este o perioadă a anului în care revederea cu cei dragi este o adevărată tradiţie. Din păcate, nu toţi au posibilitatea de a împărtăşi fericirea cu oamenii pe care îi iubesc. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele în vârstă, care ajung să trăiască zile cu adevărat întunecate şi triste.

DISTRIBUIE PE: