Andrei Ștefănescu, noi declarații de pe patul de spital, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu este o simplă răceală..”

Andrei Ștefănescu lămurește situația lui actuală și spune cum se simte după ce a fost infectat cu coronavirus.

Andrei Ștefănescu face noi declarații de pe patul de spital, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Artistul a decis să lămurească situația cu privire la starea lui de sănătate și să spună cum se simte de fapt în această perioadă.

Andrei Ștefănescu, noi declarații de pe patul de spital

„Am fost testat o singură dată. Trebuie să iasă două teste negative, trebuie să stau cel putin 6-7 zile până la primul test. Am deja 5 zile în spital.

După rezultatele testelor voi afla dacă pot pleca acasă. Până atunci nici nu se pune problema. Starea mea e una bună, sunt asimptomatic,

nu am febră, mi se iau analizele ca să vadă dacă am sângele oxigenat”, a declarat Andrei Ștefănescu la o emisiune tv, scrie SpyNews.

Totodată, prezentatorul de televiziune a vorbit și despre tratamentul pe care îl urmează, despre care a spus că nu există, iar asta

pentru că este unul dintre pacienții asimptomatici, la fel ca Alina Pușcaș, care de asemenea are o fază ușoară a bolii.

Andrei Ștefănescu, noi declarații de pe patul de spital, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19: „Nu este o simplă răceală..”

„Sunt pe lista celor cu Covid, dar sunt asimptomatic și câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente, nu iau tratament.

Sunt cazuri foarte grave aici, chiar la mine pe etaj.

Nu este o simplă răceală, deși starea se poate degrada foarte ușor”, a mai continuat artistul. scrie wowbiz

DISTRIBUIE PE: