Andreea Tonciu, noi detalii despre problemele de sănătate. Ce a pățit vedeta: „Sper să îmi revin…”

Andreea Tonciu își îngrijorează fanii cu probleme de sănătate

Andreea Tonciu, celebra vedetă din mediul online, și-a alarmat fanii după ce a dezvăluit că nu se simte bine într-o postare pe Instagram. Aceasta a explicat că o viroză puternică i-a creat probleme și că starea sa s-a agravat. Vedeta a avut nevoie de ajutorul medicilor, care i-au administrat două injecții și i-au pus o perfuzie pentru a se îmbunătăți.

Andreea Tonciu, care de obicei este activă pe rețelele de socializare, a fost mai puțin prezentă în ultima vreme, deoarece se confruntă cu probleme de sănătate. Aceasta a dezvăluit că durerile de gât i-au creat neplăceri și că nu a mai experimentat niciodată o astfel de situație.

În ciuda faptului că își dorea să fie mai bine, vedeta a continuat să rămână optimistă și și-a mulțumit fanilor pentru mesajele de încurajare.

Pentru a-și proteja fiica de posibile infecții, micuța stă la mama Andreei Tonciu, iar soțul vedetei se pare că ar fi și el afectat de aceeași viroză puternică.

Fanii își doresc cu toții ca Andreea Tonciu să se recupereze cât mai curând și îi trimit multe gânduri bune în aceste momente dificile.

DISTRIBUIE PE: