Andreea Tonciu, dezvăluiri fără perdea despre viața de familie. ,,Care este secretul? Faceți copii!”

Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri fără perdea despre viața de familie. Bruneta este un adevărat personaj în showbiz-ul autohton și nu ezită să vorbească deschis despre planul amoros. Vedeta și-a uimit fanii după ce i-a îndemnat pe toți să facă mulți copii.

Andreea Tonciu, dezvăluiri fără perdea despre viața de familie
Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Fosta asistentă tv este celebră pentru trecutul amoros, aparițiile îndrăznețe și sinceritatea debordantă. Fosta asistentă tv s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și se dedică vieții de familie.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu și au împreună o fetiță superbă, pe Rebeca. Întrebată recent cum se descurcă în rolul de mamă și cum reușește să se mențină în formă, Andreea Tonciu a oferit un răspuns pe măsură.

„Știi care este secretul? Faceți copii! Credeți-mă! Faceți copii, că sunteți în priză non-stop. Copil, școală, mâncare, curățenie, cumpără, du-te, cară, copilul vrea aia… Ești într-o continuă formă tot timpul, ești agitată și normal că arăți bine. Eu mai am, că încă nu sunt exact cum aș vrea să fiu. Vreau să mai slăbesc, mă văd puțin plinuță, eu sunt sinceră și spun. (…)

Sunt mulțumită că am tot ce îmi trebuie, adică nu duc lipsă de absolut nimic.(…) O am pe Rebecca și de când este în viața mea s-a schimbat totul. Mi s-a schimbat viața cu totul, nu mă mai interesează stânga dreapta, trebuie să ieșim cu prietenii, să mergem acolo sau acolo. Nu, pentru mine pe primul plan este Rebecca, dar conștientizez că poate am și greșit că am stat foarte mult timp cu ea și copilul meu este obsedat de mine.”, a declarat Andreea Tonciu.

Ce spune vedeta despre certurile cu soțul ei
Andreea Tonciu are o căsnicie fericită alături de Daniel Niculescu, bărbatul care i-a cucerit inima. Vedeta a recunoscut că are discuții aprinse cu partenerul ei de viață, însă niciodată nu se gândește la despărțire. Fosta asistentă tv are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei. Aceasta a mărturisit cum reușește să treacă peste momentele grele din mariaj.

„În orice cuplu există certuri. La mine, Îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu se pune problema de o despărțire. Știi ce ține în relația mea cu soțul? Imediat uităm. Acum ne certăm, peste 5 minute vorbim ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Nu țin ranchiună.

Mai sunt unele femei sau unii bărbați, care zic „trebuie să îl pun la punct, două-trei zile nu vorbesc cu el”. Hello? Stați în aceeași casă, dormiți în același pat, cum să nu vorbești? N-ai cum, mie mi se pare o tâmpenie chestia asta. Nu există așa ceva la mine. Vorbesc, înțelege, bine, nu, iarăși bine. Cred că d-aia îmi merge mie bine, că nu țin ranchiuna asta așa mare.”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor și nu mai pozează incendiar ca altădată. Fosta asistentă tv se bucură din plin de rolul de mamă și se declară o femeie împlinită. Aceasta are o familie frumoasă și este răsfățată de soțul ei. Andreea Tonciu postează pe rețelele de socializare fotografii de familie, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

DISTRIBUIE PE: