Andreea Marin Și Iubitul Ei, Surprinși Într-O Ipostază Romantică. Rar Sunt Văzuți Așa, Ce Mesaj Special A Transmis Adrian Brîncoveanu

Andreea Marin a avut parte de o surpriză uriașă din partea iubitului ei, de ziua sa de naștere. Adrian Brâncoveanu i-a transmis partenerei sale un mesaj cu totul special la ceas aniversar. Bărbatul a publicat și o fotografie cu ei doi, demonstrâdu-i partenerei sale cât de mult o iubește.

Andreea Marin și iubitul ei, surprinși într-o ipostază romantică
Andreea Marin este o femeie fericită și împlinită. După o perioadă tumultuoasă în plan amoros, marcată de un divorț dureros, fosta prezentatoare TV și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu. Cei doi formează un cuplu frumos și discret, fiind împreună din 2017.

Sâmbătă, 22 decembrie, Andreea Marin a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani. Deși o presoană discretă, care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, Adrian Brâncoveanu nu ezită să își exprime sentimentele față de iubita sa pe rețelele de socializare în momentele importante.

Bărbatul i-a transmis Andreei Marin un mesaj cu totul special cu ocazia zilei sale de naștere.

”Cele mai mărete declarații sunt adesea rostite în tăcere.”, a scris Adrian Brâncoveanu pe pagina sa de Instagram, postând alături și o fotografie romantică în care cei doi apar într-o ipostază inedită.

DISTRIBUIE PE: