Andreea Marin nu vrea că Violeta să îi calce pe urme lui Ștefan Bănică Jr. Vedeta a spus-o clar

Andreea Marin a avut o reacție negativă când a auzit numele lui Ștefan Bănică Jr.! Ea nu este de acord ca fiica ei, Violeta, sa urmeze cariera tatălui lui.

Andreea Marin este recunoscută ca una dintre cele mai autentice personalități din industria showbiz-ului românesc. Ea nu ezită să-și exprime opinia despre orice și oricine, inclusiv atunci când discuția se referă la viața sa personală.

Recent, „Zâna”, cum mai este numită Andreea Marin, a fost foarte deschisă și câteva câteva dezvăluiri despre fiica sa, Violeta, precum și despre zvonurile legate de posibilitatea ca adolescenta să joace într-o nouă versiune a filmului „Liceenii”, care i-a adus faima tatălui ei, Ștefan Bănică Jr., acum mulți ani.

Andreea Marin nu vrea că Violeta să îi calce pe urme lui Ștefan Bănică Jr.
Vedeta a reiterat faptul că a fost doar un zvon, dar chiar și în cazul în care adolescenta ar dori să urmeze pașii tatălui ei și să se implice în industria filmului sau să înceapă o carieră în muzică, Andreea Marin o să o susțină fără ezitare. Fosta prezentatoare TV a dat un răspuns concis și direct atunci când a fost menționat fostul ei partener de viață, Ștefan Bănică.

„A fost un zvon doar. O voi susține în ceea ce o va pasiona.(…) E un bun comunicator, o fire organizată ca și mine, are o minte ageră! Dumnezeu să o țină sănătoasă și în rest am încercat să-i deschid aripile către viitor. Dar ea știe că și de efortul și imaginația ei depinde cum se va așterne acesta.

Doamne ajută!”, a declarat Andreea Marin, pentru Fanatik.ro.

Andreea Marin nu s-a sfiit să vorbească nici despre viitorul iubit al fiicei sale
Andreea Marin nu a ezitat să discute despre viitorul iubit al fiicei sale și despre modul în care va reacționa atunci când Violeta va începe o relație, mai ales că aceasta a ajuns deja la vârsta adolescenței, având 16 ani.

Prin urmare, celebritatea a afirmat că va fi receptivă în această situație, dar, sigur, dorește să fie responsabilă în ceea ce privește viitoarea relație a fiicei sale.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții, însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță.”, a spus Andreea Marin, pentru aceeași sursă.

Ce spune Andreea Marin despre fiica sa
Violeta Marin are o relație foarte bună cu mama ei celebră, Andreea Marin. Cele două nu ezită să se afișeze împreună la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare fac furori cu fotografii în ipostaze inedite. Recent, Violeta a împlinit 15 ani și a atras privirile tuturor la petrecerea sa. Andreea Marin se mândrește cu fiica ei pe care o susține mereu în carieră, dar și în viața privată.

„Am grijă și îi respect intimitatea. Pictura este o pasiune de-ale ei, dar nu am văzut-o că își dorește, nu și-a exprimat dorința de a face o carieră din asta.

Scrie foarte bine scenarii în limba engleză, sunt extraordinare, și nu zic asta pentru că este fiica mea, pictează, desenează, cu anumite tehnici speciale pe care le-a învățat la cursurile de artă de la școala ei. Dansează, cântă la pian, îi place actoria și merge la cursuri de actorie. Indiferent ce va alege să urmeze în viață eu voi fi alături de ea”, a declarat Andreea Marin despre Violeta

DISTRIBUIE PE: