Andreea Marin, În Doliu! O Persoană Dragă A Murit Într-Un Accident Rutier: ”Îmi Vor Aminti Mereu Cu Sufletul Plin…”

Andreea Marin trece prin clipe grele.

Prezentatoarea TV e în doliu după ce o persoană dragă pe care a cunoscut-o și cu care a colaborat a murit într-un accident rutier.

Pentru Andreea Marin sunt zile foarte grele, asta deoarece frumoasa prezentatoare TV a anunțat cu tristețe în suflet că o persoană dragă ei a murit într-un accident rutier grav. Regizorul Andrei Thutat, în vârstă de 34 de ani, a pierit în accidentul rutier, iar vedeta nu a putut sta indiferentă la o așa tragedie.

Andreea Marin l-a avut pe regizor invitat în emisiunea sa, iar vedeta a legat atunci o prietenie frumoasă cu tânărul.

”Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr regizor atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident … Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru, am postat emisiunea cu el pe Facebook Andreea Marin (link în bio) și îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire si de pilda sa… Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat…”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Cine a fost, de fapt, Andrei Thutat Ungur

Andrei Thutat Ungur a fost un realizator de filme autodidact și independent, care avea 34 de ani. A avut înclinații artistice încă din anii copilăriei, fiind premiat și apreciat atât în presa scrisă, cât și în cea audio-vizuală națională pentru versurile, proza umoristică și picturile sale deosebite.

Scurtmetrajul său “Reboot”, a fost desemnat câștigător în Los Angeles, la cea de-a șasea ediție a festivalului internațional de film Raw Science Film Festival, la categoria Amateur Dramatic Short, unde a fost în competiție cu filme din alte 29 de țări.

“Reboot” este cel de-al doilea film de scurt metraj realizat de Andrei Thutat Ungur în 2019. Este o dramă SF de 14 minute și 58 de secunde realizată cu buget zero, independent. Andrei îți dorea să-și urmeze visul de a avea o carieră de regizor de film. Dumnezeu să-l odihnească!

DISTRIBUIE PE: