Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de 6 ani

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare TV. Vedeta s-a remarcat cu emisiunea dedicată surprizelor, iar de atunci publicul o apreciază și o urmărește cu drag. Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fostul consul de Libia, Adrian Brâncoveanu.

La început de an, prezentatoare TV a făcut câteva dezvăluiri despre relația sa și a mărturisit care sunt concluziile la care a ajuns după 6 ani împreună cu alesul inimii.

Andreea Marin, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste discretă, departe de ochii publicului. Prezentatoarea TV susține că se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții sale amoroase și se simte iubită și apreciată de bărbatul de lângă ea.

De asemenea, vedeta nu crede în lucrurile materiale, emoțiile și trăirile fiind cele mai importante pentru ea.

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar, totodată.

Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul, au o semnificație. Comunicarea dintre noi e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. Oamenii în timp ajung să se cunoască mai bine.

Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână. Chiar ne bucurăm de această stare de bine și de liniște, de pace interioară. El mă vede așa cum mă văd toți cei din familie, ca un om normal ”, a dezvăluit Andreea Marin într-o emisiune TV.

Andreea Marin, iubire adevărată pentru Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin susține că relația cu Adrian Brâncoveanu este una frumoasă și reală. Cei doi se iubesc foarte mult și iau lucrurile în serios. Fosta prezentatoare a emisiunii dedicată surprizelor a mărturisit că nu este o fire geloasă, însă nici partenerul său de viață nu îi oferă motive.

„ Pentru noi asta e normalitatea, ne susținem reciproc. Se întâmplă ca el să fie în prim-plan și eu îi sunt alături. Mi se pare că asta e valoarea unui cuplu”, a mai adăugat Andreea Marin.

Andreea Marin, înșelată de Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată, iar sentimentul nu este deloc ușor. De altfel, s-a tot vorbit despre faptul că cea care i-a stricat mariajul cu Ștefan Bănică a fost chiar actuala soție a artistului, Lavinia Pârva.

DISTRIBUIE PE: