Andreea Marin are o fetiţă cu Stefan Banica, dar, la 43 de ani, face un anunţ surpriză. Din nou mamă cu noul iubit: „Il iubesc”

Deși a trecut prin multe povești de iubire eșuate, Andreea Marin este, acum, cum nu se poate mai fericită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un om extrem de important.

Andreea Marin a ridicat numeroase semne de întrebare, în ultimul timp, cu privire la o posibilă sarcină. După ce fanii ei s-au gândit că urmează să devină mamă pentru a doua oară, Andreea Marin a spus totul despre sarcină și despre apariția celui de-al doilea copil în viața ei, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„M-aş grăbi spre asta, dacă Dumnezeu ar fi de acord. (spre a avea un copil) Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală” a spus Andreea Marin, într-o emisiune de televiziune.

Despre relația de iubire pe care o are cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, Andreea Marin vorbește extrem de frumos și se declară împlinită pe plan sentimental. Cu toate acestea, fosta „zână” a Surprizelor nu se mai gândește la o altă nuntă.

Facebook Comments

CITESTE SI:  „Casa aia frumoasă pe care au filmat-o, nu a fost niciodată a mea! Emisiunea „Visuri la scheie” foloseşte traumele oamenilor necăjiţi doar pentru AUDIENŢĂ?!
Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.