Andreea Mantea, în stare de șoc! David, de urgență la spital! Primele declarații din Turcia:

În urmă cu puțin timp, Andreea Mantea a trecut prin clipe foarte grele cu fiul său. Vedeta a ajuns cu David la spital.

Andreea Mantea, vedeta incontestabilă a show-ului ”Puterea dragostei” a trecut prin momente cumplite în urmă cu doar câteva zile. Prezentatoarea emisiuniii s-a speriat teribil atunci când fiul său, David, băiețelul pe care îl iubește cel mai mult pe lume, s-a îmbolnăvit și nu mai reacționa la medicamente.

Aflată la Istanbul, echipa WOWbiz.ro a aflat în premieră, ce s-a întâmplat cu puștiul Andreei Mantea, chiar de la ea, după ce vedeta Kanal D și-a mai revenit din emoții, iar micuțul este acum sănătos.

Totul s-a întâmplat în weekend, în singurele momente libere ale divei, atunci când ar trebui să se relaxeze și să se distreze alături de David, după o săptămână grea, de filmări.

Andreea Mantea a fost în stare de șoc la Istanbul, însă, din fericire, fiul ei, David, și-a revenit. ”David a fost răcit, a avut febră mare trei zile, și, sincer, m-a pus la pământ. Am mers imediat la spital, fiindcă David nu reacționa la medicamente. Oamenii au fost prompți și au avut grijă de băiatul meu. Nu am stat însă foarte mult în clinică, fiindcă eu sunt cu leacurile băbești, i-am dat de două-trei ori sirop, i-am pus un supozitor, am văzut că nu merge treaba, am trecut la …oțet la tălpi, cartofi pe piept, și am încercat să îl păcălesc să facă o gargară cu sare, dar am renunțat pentru că mi-a fost frică să nu o înghită. Am mers pe partea aceasta tradițională și gata, în aceste momente, copilul este în regulă, vesel. Mi s-a dus și mie teama ”, a spus Mantea, care a mai specificat faptul că puștiul este bine acum și emoțiile au trecut.

”M-am speriat foarte tare, pentru să sunt tot felul de viruși acum, de boli noi, de extensii ale virușilor care au fost până acum…. Nu știu, în copilărie, eu aveam habar de trei boli mari și late, de pojar, de oreion și de varicelă. Acum, Doamne… toate bolile copilăriei pe mine mă sperie. În primul rând, numele lor… mână-gură-picior, rozaceea sau mai știu eu ce, deci sunt tot felul de denumiri și de lucruri care te pun serios pe gânduri. Eu mă sperii foarte repede”, a declarat Andreea Mantea, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

DISTRIBUIE ARTICOLUL
Loading...

Avram

Fondator la ytb.ro din anul 2018, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din Romania.