Andreea Mantea a luat o decizie grea: “i-am aruncat hainele la gunoi”. De ce nu vrea să se mărite

Andreea Mantea a avut parte de un episod trist și dezamăgitor pentru ea când a aflat că a fost trădată în dragoste. Modul în care a aflat că persoana pe care o iubea nu era așa cum credea ea a fost foarte greu de digerat. Mantea a spus că multă vreme și-a dorit să fie mireasă, dar acum nu mai vrea să meargă nici măcar la Starea Civilă.

Andreea Mantea: i-am aruncat hainele la gunoi
Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Andreea Mantea a povestit un episod trist din viața ei când a aflat că a fost înșelată. Era de câteva luni într-o relație cu un avocat și într-o zi, când se afla cu mașina la spălătorie, a fost sunată de o jurnalistă care a întrebat-o ce părere are că iubitul ei a depus actele de divorț. Atunci, vedeta a înțeles că era amantă și i s-a făcut rău.

(…) mi s-au înmuiat picioare, nu puteam să stau pe bordură, nu puteam să respir, a spus Andreea Mantea.

Atunci, Andreea Mantea l-a sunat pe iubitul ei și i-a spus ce aflase, cerându-i să vină să-și ia hainele din casa ei. Deși el a încercat să-i explice că nu avea nimic cu fosta soție, vedeta a fost de neînduplecat. Când a văzut că el nu-și ia hainele de la ea din casă, i le-a aruncat la gunoi.

Am trecut de moment, l-am sunat și i-am zis să-și ia hainele de la mine din casă. Nu le-a luat și le-am aruncat la gunoi, a mai spus Andreea Mantea.

De ce nu vrea Andreea Mantea să se căsătorească
Vedeta de televiziune este într-o relație de lungă durată, este fericită dar nu vrea să se căsătorească. Andreea Mantea a spus că deși multă vreme și-a dorit să fie mireasă și era atrasă de tradițiile legate de nuntă, acum nu mai vrea nici măcar să ajungă în fața ofițerului de Stare Civilă.

Andreea Mantea se teme tare de divorț, spune că divorțurile sunt dureroase și că nu ar vrea să treacă niciodată prin asta și de aceea nu vrea să se căsătorească.

Mantea se iubește de cinci ani de zile cu un bărbat care nu are nicio legătură cu viața publică și se pare că relația lor este una împlinită și fericită.

DISTRIBUIE PE: