Andreea Esca, la plajă: Ipostaza în care nu ai mai văzut-o niciodată

Andreea Esca, probabil cea mai cunoscută figură din PRO TV, nu a făcut din viața personală un secret de stat, afișând pe rețele sociale poze din timpul liber, din vacanțe sau de la reuniuni de familie.

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, s-au aflat în weekend pe Litoral alături de fiica lor, Alexia, și de iubitul acesteia, Mario Fresh. Seara s-au distrat în Constanța, la festivalul Neversea, iar ziua își încărcau bateriile la plajă.

Spre deosebire de multe vedete care fac tot posibilul să nu fie văzute la plajă, ba chiar „se bronzează” îmbrăcate, Andreea Esca și-a păstrat și de această dată firescul, naturalețea dezarmantă, șarmul. Nu are abdomen sculptat, dar nu s-a ferit să se afișeze în costum de baie în văzut tuturor, nu are cele mai subțiri picioare, dar nu s-a înfășurat în prosop, iar prin această atitudine nu face decât să-și sporească numărul fanilor și să câștige admirația femeilor care poate, până acum, aveau complexe legate de aspectul fizic.

CITESTE SI:  Cum s-a îmbrăcat si cum s-a coafat Oana Roman la nunta Adelinei Pestrițu. A avut două ținute.

Facebook Comments
Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.