Andreea Esca a slăbit cu o dietă care i-a permis să mănânce de toate. Cum a reușit, de fapt

Andreea Esca a ieșit din vară cu câteva kilograme în minus. În mod normal, vacanțele vin la pachet cu kilograme în plus, pentru că este perioada în care ne lăsam răsfățați de tot felul de gusturi și ne dăm voie să păcătuim când vine vorba de bucătărie.

Ei bine, la vedeta știrilor Pro tv nu a fost cazul de așa ceva. Andreea Esca a slăbit șase kilograme cu o dietă care i-a permis să mănânce tot ce și-a dorit.

Andreea Esca a slăbit șase kilograme

Vedeta știrilor Pro tv a povestit într-un interviu pentru Click!, cum a reușit să scape de kilogramele în plus. Andreea Esca a slăbit șase kilograme vara asta. Acum are greutatea de 58 de kilograme și este foarte mulțumită.

Esca a urmat o dietă, dar nu înainte de a merge la un nutriționist și la un medic care i-a făcut un plan personalizat de mese, în urma unor analize.

Andreea a mâncat tot ce și-a dorit, dar a învățat ce alimente nu trebuie asociate și care sunt cantitățile potrivite. În tot acest timp cât a durat dieta, vedeta de la Pro tv a spus că nu a mai mâncat deloc dulciuri, dar că a consumat fructe.

Nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă. Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot, a spus Andreea Esca pentru Click!.

Vedetei îi place foarte mult pâinea și a spus că dacă la dulciuri poate renunța oricând, de la o felie de pâine (mai ales cea de secară), îi este mai greu să se abțină. Acum Andreea Esca are 58 de kilograme și spune că este mulțumită. Nu se simțea bine cu cele șase kilograme în plus, dar nu i-ar displăcea să mai slăbească un kilogram, ca să ajungă la 57.

DISTRIBUIE PE: