Andreea Banica, facuta praf dupa ce a postat aceasta fotografie azi-dimineata, inainte sa plece la plaja. Detaliul observati de internauti

La prima ora a diminetii, Andreea Banica s-a fotografiat si a urcat, rapid, poza pe pagina ei de socializare. Atat i-a trebuit: fanii s-au duelat in comentarii!

In fotografie, artista apare nemachiata si in costum de baie, cu parul prins neglijent, ca inainte de plaja. Unii au luat-o peste picior, sugerand ca nu este ea in poza.

“Doamne mare, dar invidioase mai sunt unele. Fata a zis ca se duce la plaja, la apa. Deci nu machiaj, asta daca nu vrei sa arati ca un zombie. Si e super frumoasa”, i-a luat apararea o fana. “N-ai cu cine! Nu le convine nimic. Te pup!”, i-a transmis Andreea Banica.

“Nu esti tu in poza, poate este altcineva”, a venit imediat un alt comentariu. “M-ai prins!”, a exclamat ironic artista, care se mentine extrem de activa pe retelele de socializare in interactiunea cu utilizatorii de pe pagina ei.

Facebook Comments
Loading...
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.
CITESTE SI:  Carmen Tanase, de urgenta la spital: „Nu mai puteam merge, inima imi falfaia”