Andreea a murit la doar 28 de ani! Tânăra juristă din Târgu-Jiu s-a stins din viață, răpusă de o boală cumplită

Durere fără margini pentru o familie din Târgu-Jiu. Andreea, o tânără juristă de doar 28 de ani a murit, pierzând lupta cu boala!

Andreea Ionela Rusu era o cunoscută juristă din Târgu-Jiu. Tânăra s-a stins din viață la doar 28 de ani, după ce timp de 4 ani s-a luptat cu cancerul.

Din păcate, boala cumplită a recidivat când îi era lumea mai dragă. Andreea a avut parte de un sfârșit dureros, murind în cursul nopții, pe patul de spital în care era internată.

Tânăra era cunoscută de localnicii din Târgu-Jiu după ce și-a deschis un birou juridic. Iubindu-și extrem de mult meseria, tânăra și-a dat tot interesul pentru cariera sa și nu era căsătorită.

La aflarea anunțul cutremurător familia tinerei a fost îngenuncheată de durere. Potrivit spuselor apropiaților Andreei, nu doar ei sunt cei care au plâns-o pe aceasta, ci și alți oameni, fiind o fire blândă și generoasă cu cei din jur, potrivit gorjeanul.ro.

Imediat după moartea sa, oamenii și-au transmis în număr mare regretele și condoleanțele, cu mare părere de rău pentru pierderea tinerei.

Până ieri, Andreea a fost internată în spital. Oamenii au dat dovadă de multă solidaritate și au încercat să-i salveze viața prin numeroase donații de sânge. Din păcate, soarta a fost crudă pentru tânăra de doar 28 de ani.

DISTRIBUIE PE: