Andra si Catalin Maruta si-au cumparat vila de 1 milion de euro. Iata cum arata

A crescut familia, au crescut și pretențiile! Andra și Cătălin Măruță nu se uită la bani când vine vorba de locuință! Și-au cumpărat vilă de 1 milion de euro. Iată cum arată

Cătălin Măruţă s-a gândit că n-ar fi rău să-şi mute oamenii dragi într-o casă mai spaţioasă, cu piscină şi cu tot dichisul. Vedeta de la PRO TV a confirmat că s-au mutat!

Soţii Cătălin şi Andra Măruţă sunt vedetele emblematice ale trustului PRO, iar contractele lor financiare sunt direct proporţionale cu audienţa pe care o fac. În plus, firme importante, precum Lidl, Garnier sau Mercedes s-au înghesuit să-şi asocieze imaginea cu cei doi, aşa că banii vin cu lopata în conturile familiei. Nu ne-a mirat deloc să aflăm că Andra şi Cătălin s-au mutat intr-o vilă de 1 milion de euro, situată pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Zoo Băneasa, o zonă verde şi liniştită, în care preţul locuinţelor este doar cu 5 sau 6 zerouri în coadă, scrie 9gag.red

Sursa noastră ne-a declarat că “bijuteria” pe care a pus ochii prezentatorul emisiunii “La Măruţă” (PRO TV), cu etaj şi cu piscină, este scoasă la vânzare de proprietar cu suma rotundă de 1 milion de euro, însă Cătălin a reuşit să obţină o reducere substanţială, de 100.000 de euro. Mai mult, vedeta ar dori să achite cu banii jos, fiind total împotriva creditelor imobiliare, căci nu vrea să devină sclavul băncilor. Soţii Măruţă au vorbit despre planuri imobiliare şi în urmă cu trei luni, într-un interviu pentru revista “OK!”. “Am fost cu mama lui Cătălin (n.r. Rusalina Măruţă) să ne uităm la nişte case. Şi mie, şi lui Cătălin ne plăceau aceleaşi. Suntem compatibili, domne!”, a declarat Andra.

A stat în Cernica, s-a mutat în Pipera

Se vede clar că simpaticul Cătălin Măruţă nu prea poate prinde rădăcini într-un singur loc. Înainte să devină soţ şi soţie, Cătălin şi Andra şi-au achiziţionat o vilă de 300.000 de euro într-un celebru complex rezidenţial, în care mai locuiesc şi Andreea Bănică, Mihai Gruia, ex-Akcent, Marius Moga şi Smiley. Cei doi au achiziţionat imobilul în 2007, însă s-au instalat abia în 2009, înainte de Crăciun. „Am tot refăcut diverse lucruri, ca să fie exact pe gustul nostru. De exemplu, parchetul l-am schimbat de două ori”, ne declara Andra, la vremea aceea.

Andra şi Cătălin formează una dintre cele mai frumoase familii-VIP din showbiz-ul nostru. Cei doi îi au împreună pe David şi pe micuţa Maria Ioana. Fetiţa a fost botezată aşa după numele bunicilor lui Cătălin. Solista şi jurata emisiunii “Românii au talent” (PRO TV) a nascut prin cezariană la o clinică privată din Capitală.

DISTRIBUIE PE: