Andra Maruța a spus adevarul despre Simona Halep. Ce s-a intamplat, de fapt, in timp ce Simona Halep iși prezenta trofeul Wimbledon pe Arena Naționala

Andra Măruță și Simona Halep au fost protagonostele unui moment care a ajuns la inimile tuturor românilor. Chiar și tenismena a fost impresionantă, iar emoțiile și-au pus amprententa și asupra ei relateaza cancan.ro

Andra a fost invitată să cânte imnul României pe stadionul în care Simona Halep și-a prezentat marele trofeu, iar interpretarea artistei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Poate cea mai marcata de moment a fost chiar Simona care avea ochii vizibil înlăcrimați de importanța momentului și a fredonat alături de Andra tot imnul.

La finalul interpretării Andra a îmbrățișat-o pe Simona și i-a transmis un mesaj plin de admirație.

„Simona, te iubesc si ma bucur ca am facut acest lucru astazi alaturi de tine. Iti multumesc pentru ca inspiri o generatie intreaga sa aiba curaj.” , a spus artista.

Mai mult decât atât, cântăreața a vrut să le transmită și celor care nu au putut ajunge la marele eveniment emoțiile pe care le-a trăit.

“Ce sentiment unic să cânt imnul României ca să marcăm o victorie atât de însemnată! Mi-aș dori să avem foarte des ocazia! Să le urăm succes tuturor sportivilor care își dedica viețile performantei si care ne dau ocazia sa traim emoțiile unei competiții si satisfacția succesului lor!” , a scris Andra pe pagina sa de Facebook.

DISTRIBUIE PE: