Andra, cu toată familia la concertul de la Cluj. Mama și tatăl Andrei au izbucnit în lacrimi când și-au văzut copiii pe scenă: “Nu mă filma…”, a strigat mama Andrei.

Andra le-a prezentat fanilor un cadou deosebit de Ziua Națională a României: un concert de folclor și trăire românească la Polivalentă, Cluj. Pe lângă talentul vocal și programul artistic bine gândit, a surprins cu duete memorabile alături de alți artiști de folclor și cu participarea surpriză a lui Florin Piersic, adus pe scenă de Cătălin Măruță.

Un moment deosebit a fost duetul cu fratele ei, Săndel Mihai, în interpretarea celebrei piese “Drumul vieții ne desparte”. Lansată în 2007, melodia transmite toate emoțiile legate de legătura dintre frați și părinți, iar părinții Andrei au fost impresionați, având ochii în lacrimi.

“Frunzuliță trei migdale / M-a apucat dorul cel mare/ Dor de mamă, dor de tată/ Dor de sora mea cea dragă / Drumul vieții ne desparte /Fiecare în altă parte / Dar cât de departe am fi / Noi la fel ne vom iubi”, așa sunt primele două strofe ale cântecului.

A fost suficient ca Andra și Săndel să cânte primele două versuri, nici măcar o strofă întreagă, ca părinții lor să aibă ochii plini de lacrimi: „Nu mă filma!”, s-a auzit mama Andrei, pe filmare, în videoclipul publicat.

“Eu și fratele meu, Sandel, am simțit la Tradițional 2, în Cluj, o emoție cum rar se întâlnește. În fața noastră erau părinții noștri, la fel de emoționați ca noi! Nu există cuvinte pentru a descrie bucuria de a cânta împreună și de a împărți această experiență magică cu cei care ne-au susținut mereu”, a scris Andra în dreptul imaginilor de mai sus.

Cătălin Măruță a reușit să-l aducă pe scenă pe legendarul Florin Piersic, fără ca soția artistei să anticipeze momentul. Reacția Andrei a fost pe măsură, iar momentul a fost capturat în imagini cu adevărat emoționante.

Această surpriză a fost orchestrată de Cătălin Măruță, care l-a întâlnit pe Florin Piersic într-un avion pe ruta București-Cluj. Rezultatul a fost un moment de neuitat, cu Mărgelatu’ fiind ovaționat de către public, iar Andra rămânând fără cuvinte după această uluitoare apariție.

“Nici Andra nu știe, nici frații noștri, Vitalie și Vasile Advahov, orchestra fraților Advahov. Am plecat de la emisiune, iar în avion m-am întâlnit cu o legendă. Acea legendă mi-a zis: «Măruță, cântă Andra la mine acasă? 10.000 de oameni aici, la Polivalentă? Vreau să vin să spun la mulți ani, România!» Nimeni altul decât Floooriiiiiin Piersiiiiiiic!„, a fost prezentarea făcută de Cătălin Măruță.

Cu un fular alb impecabil, deja emblematic pentru el la cei 87 de ani, Florin Piersic a captivat audiența în timpul prezenței sale scurte pe scenă. A îmbrățișat-o pe Andra, i-a sărutat mâna și a spus în glumă că el este cel care le-a făcut cunoștință soților Măruță.

Andra, despre surpriza cu Florin Piersic: „Nu mai vreau nimic de Crăciun, Cătălin. Mi l-ai adus pe Florin Piersic”

“Copii, vreau să vă spun atât: Nu-mi vine să cred, eram în avion, veneam de la București, unde am avut spectacol, și Măruță îmi spune mie… Măruță și cu asta mică sunt finii mei, eu i-am cununat pe ei doi.”

“Am venit cu mult drag, m-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă eu mă întâlnesc cu cei care sunt vecinii mei, sunt prietenii mei, sunt clujenii mei?„, a spus Florin Piersic.

“No, acuma mai pot să cânt cu emoțiile astea? Cea mai mare bucurie, cel mai frumos cadou l-am primit acum. Nu mai vreau nimic de Crăciun, Cătălin. Mi l-ai adus pe Florin Piersic, nu-mi mai trebuie nimic„, a fost reacția Andrei, care după intonarea imnului național, pe Arena Națională, devine iar virală cu acest moment de la concertul de la Cluj

Un moment de neuitat la Tradițional 2 – Cluj, în fața a 10.000 de oameni! Nu știam că va urca pe scenă alături de mine unul dintre cei mai iubiți români,

Florin Piersic! O surpriză care va rămâne întipărită în inima mea pentru totdeauna”, a scris Andra, pe Instagram, în dreptul imaginilor.

DISTRIBUIE PE: