Andra a dat vestea ce bună fanilor. A vrut să se afle de la ea

Andra a pregătit o mare surpriză și în acest an, special pentru fanii ei. Cântăreața a anunțat că pregătește un spectacol de mare amploare. Tradițional 1 a avut un succes imens în rândul românilor.

Planuri mari, emoții, nerăbdare… Tradițional 2! Am început să pun pe hârtie piesele pe care aș vrea să le interpretez de această dată, invitații pe care aș vrea să îi aduc în fața voastră. În ce orașe ați vrea să venim? Aștept mesajele voastre, dragii mei! Vrem să ajungem în cât mai multe locuri unde suntem așteptați cu drag!

Andra, dezvăluiri neașteptate despre al treilea copil. Andra trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Măruță. Cei doi au împreună doi copii superbi, pe Eva și David. Însă, spre surprinderea tuturor, artista a vorbit acum și despre cel de-al treilea copil. Iată ce spune despre apariția unui nou membru în familia sa!

Pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Andra a primit o întrebare total neașteptată. Ei bine, un urmăritor a dorit să afle dacă mai are de gând să facă un copil cu soțul ei, Cătălin Măruță. Răspunsul artistei nu a întârziat să apară și chiar a surprins pe toată lumea cu afirmația sa. Iată ce spune despre al treilea copil!

Andra nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să-i răspundă internautului. Artista susține că nu are în plan acest lucru, însă niciodată să nu spui niciodată. De asemenea, fiul cel mare d-abia așteaptă să mai aibă un frate sau o surioară.

„Nu văd bine întrebarea (n.r. râde). Nu avem în plan acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată. David vrea un frate, eu nu zic nu…(…) Să fie grădiniță aici de copii. Copilul este o binecuvântare, dar vine când vrea Dumnezeu’, a spus Andra, pe Instagram.

„Eu vreau să am o soră (…) Eu zic să faci doi copii atunci’, a adăugat micuța.

DISTRIBUIE PE: