Andra a apărut așa în fața fanilor, fără strop de machiaj pe față. Ce comentarii au apărut la adresa artistei

Andra se află într-o bine-meritată vacanță în Grecia, alături de soț și cei doi copii ai lor, David și Eva.

După o multitudine de concerte și evenimente la care artista apare mereu la patru ace, în Grecia a ales să poarte un look natural, fără strop de machiaj.

În fotografiile postate pe Instagram, artista afișează o atitudine relaxată, cu un zâmbet molipsitor, un ten luminos și foarte îngrijit.

“Vacanță!!! Să lăsăm grijile deoparte si să ne purtăm ca și cum singurul lucru care contează este să râdem în fiecare zi! Asta sper să simțiți și voi!”, a scris Andra în descrierea fotografiei cu ea nemachiată.

Artista a demonstrat pe această cale că nu îi este rușine să se afișeze fără make-up și că are foarte multă încredere în ea. Artista chiar a declarat în nerepetate rânduri că soțul ei o apreciază mai mult când se demachiază și că îi spune adesea că este mult mai frumoasă naturală.

Detaliul observat de fani la postarea fotografiilor

Micile detalii nu au fost fost de neobservat pentru fani. Într-unul dintre comentarii o apropiată de-a Andrei a remarcat pistruii de pe fața artistei.

“Andrușca mea ♥️♥️♥️ Ce faini pistrui ai! Te pup!”, a remarcat apropiata artistei.

Fanii au rămas plăcut suprinși de postarea fotografiilor, iar reacțiile nu au încetat să apară.

“esti minunata! si multumesc ca pozezi si nemachiata..in care si noi oamenii de rand asa arătam…si cu pistrui…parca e prea plină lumea de ‘perfectiune ‘ si tot felul de filtre..etc…

Esti super originalã 😊 nu ca altele mascate 😆 de atâtea fardurii 😚 Vacantã plãcutã !!!!”,

“Multumesc ca ai curajul sa ne arati cum esti tu asa, naturala, fara machiaj si photoshop. Mai rar vedem asta pe Instagram! Felicitari!”, au scris fanii la fotografiile Andrei.

DISTRIBUIE PE: