Anamaria Prodan se reinventează, după despărțirea de Reghe: “începând de azi…”

Anamaria Prodan nu pierde timpul deloc. Vedeta are parte de tot felul de schimbări în ultima perioadă, de când Laurențiu Reghecampf i-a cerut divorțul. Impresara fotbaliștilor se reinventează tot timpul și are grijă se mențină pasul cu tot ce este nou.

Anamaria Prodan a făcut anunțul pentru toți fanii
Vedeta se simte din ce în ce mai bine, și pare că a trecut peste dezamăgirea legată de soțul ei. După ce și-a deschis un restaurant cu băuturi de lux, Anamaria Prodan a mai bifat o noutate. Impresara de fotbal și-a făcut cont pe Tik Tok, unde are deja peste 69.000 de urmăritori.

Anamaria a ținut să-și anunțe fanii de pe Instagram că mai nou o vor putea găsi și pe această platformă foarte populară în întreaga lume.

Anamaria Prodan despre căsătoria de după divorț
Anamaria Prodan a spus că nu va trece peste trădarea suferită din partea lui Reghecampf și că nu mai există cale de împăcare. Pe de altă parte, vedeta nu s-a sfiit să declare că poate oricând să înceapă o nouă relație și chiar să se căsătorească, dacă va simți să facă asta.

Într-un interviu recent, impresara fotbaliștilor a spus că este sigură că dacă se eliberează un loc lângă ea, cu siguranță pe acel loc se va așeza care merită cu adevărat să stea acolo.

Reamintim faptul că Laurențiu Reghecampf a declarat în presă că a depus actele de divorț. Antrenorul de fotbal este într-o relație cu o tânără cu care s-a mutat în Craiova.

Pentru Anamaria, ceea ce a făcut soțul ei a fost o adevărată trădare, mai ales că în urmă cu doar câteva luni, cei doi și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, la 13 ani de la nuntă.

Vedeta a declarat că cea mai mare lovitură a fost pentru fiul ei și al lui Reghe, care a simțit și el trădarea, și pe care l-au afectat toate bârfele legate de relația extraconjugală a tatălui său și de problemele dintre părinții lui.

DISTRIBUIE PE: