Anamaria Prodan, rasturnare de situatie in declaratii! „Nu regret nicio secunda din viata mea! Am lasat in urma mea o familie fericita…”

Impresara mentine in continuare aparentele unei femei de afaceri dar incearca din tot posibilul sa ingroape episodul scandalos in care l-a lovit pe antrenorul Dan Alexa.

Anamaria Prodan s-a razgandit? Impresara fotbalistilor din Romania a venit ieri in direct la Catalin Maruta la emisiune unde a declarat ca regreta enorm pumnul in gura pe care i l-a dat lui Alexa, dar dupa emisiune a nuantat putin lucrurile.

Anamaria Prodan ramane in continuare pe o pozitie de forta desi a declarat ca i-a cerut scuze lui Dan Alexa si familiei sale. Gestul pe care ea l-a facut a fost criticat de toata lumea si pumnul pe care ea l-a dat i s-a intors la fel de puternic ca o lovitura de imagine pe care a primit-o si cat capital de „simpatie” a pierdut.

Anamaria Prodan s-a razgandit: „Nu regret nicio secunda din viata mea!

Insa Anamaria Prodan si Alexa isi doresc cat mai rapid ca acest subiect sa dispara si sa fie inchis, insa impresara nu este deloc obisnuita cu smerenia si cu modestia si cu siguranta nu stie cum sa se comporte intr-o situatie de acest gen. Dupa ce in direct a declarat ca-i pare rau si ca a gresit, atunci cand a iesit din emisiune a acordat un alt interviu reporterului Pro TV, Doina Goanta, unde, stiind ca nu este in direct, si-a permis sa fie exact asa cum este ea.

„Nu regret nicio secunda din viata mea! Daca m-as naste de 10 ori as face exact acelasi lucru. Cel mai mult pentru mine in viata conteaza sa traiesti clipa si sa traiesti pentru ca avem o viata atat de scurta. Si sa lasi ceva in urma ta, iar eu am lasat in urma mea o familie fericita, copiii, sunt implinita din toate punctele de vedere. Am un barbat fabulos, mai mult de atat, l-as manania pe Dumnezeu sa cer”, a declarat Anamaria Prodan plina de incredere in ea.

DISTRIBUIE PE: